siz ne aldınızbir şey almadın demi elin kaşınıyordur senin şimdi![]()
siz ne aldınızbir şey almadın demi elin kaşınıyordur senin şimdi![]()
Elimdeki yeter bana hocam alsam al-sat yapmaya alırdım de değmez zaten fiyatları iner birkaç aya.siz ne aldınız
4080 superin var bunu ne yapcanauros ve taichi alırdım alcak olsam ama 4k bana yetersiz gibi geldiyinede güzel ekran kartı
kredi onayı bekliyom![]()
GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB RGB Lighting 256Bit AMD Ekran Kartı Uygun Fiyatları ile Tebilonda
GIGABYTE Marka GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB RGB Lighting 256Bit AMD Ekran Kartı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Güç kaynağı yetmez. Kart tek başına 370 wattlara kadar çıkıyor.Arkadaşlar selam, 12400f ve 650w psum var. Monitörüm 2k 240hz. Bu ekran kartını alsam 2k da darboğaz yer miyim? Ayrıca psum yeter mi ?
Sattım be knk4080 superin var bunu ne yapcan![]()
Knk sattık eldekini arıyorumbir şey almadın demi elin kaşınıyordur senin şimdi![]()
Haydaaa satılırmı bea taş gibi kart kaça gittiSattım be knk
50k knkHaydaaa satılırmı bea taş gibi kart kaça gitti
Yooen pahalı çıkan bu model olmuş
Hocam 9070xt aldım işlemci 7500f ceksem taşır mı 9070xt ti 1440p de.Genel tier olarak yanlış işte bu. Hellhound 3 fanlı model tuftan falan iyi. Ama burada D tier. NİTRO + RED DEVİL ve TAICHI her zaman en tepede. Hellhound ve steellegend bunların 1 altı.