Neler Yeni

Yardım Gigabyte Garanti Servisine Nasıl Ulaşabilirim?

Ukhai

80+ Bronze
Arkadaşlar merhabalar 1.5 yıl önce aldığım gigabyte marka monitörüm var 3 adet ölü pikseli var ve garantisi bitmeden yollamak istiyorum fakat ulaşabileceğim bir adres veya telefon bulamadım yardımı olabilir misiniz?
Bir de bazı markaların ölü piksel sınırları oluyor mesela MSI bildiğim kadarıyla 5'den az ölü piksel monitörü kabul etmiyor peki Gigabyte'da bu sınır var mı?

Dikastes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Taşcı
Gigabyte'ta da 5 piksele kadar garanti yok hocam.

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Ümit
ölü piksel kusurdur aslında üretim hatası bildiğin. buna nasıl kota koyup şu kadar piksel olmazsa almam diyorlar anlamadım. ses cıkaran olmayınca kurallarıda kafasına göre koymuslar herhalde. sıfır ekran alan adam hatasız ürün ister, sen hatalı üretim yaptın diye adama niye 4 pixel olursa almam diyorsun sevgili üreticiler?? cok saçma o zaman bende paranın uçlarından biraz delerim 5 delik olmazsa para geçerli.

Ukhai

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ölü piksel kusurdur aslında üretim hatası bildiğin. buna nasıl kota koyup su kadar piksel olmazsa almam diyorlar anlamadım. ses cıkaran olmayınca kurallarıda kafasına göre koymuslar herhalde. sıfır ekran alan adam hatasız ürün ister sen hatalı üretim yaptın diye adama niye dayatıyorsun cok sacma bu olay. o zaman bende paranın uçlarından biraz delerim 5 delik olmazsa para geçerli derim.
Sormayın hocam ben bu monitörü itopyadan aldığım zaman 1 ölü pikselli gelmişti daha sonra 14 günlük hakkımı kullanarak değişim yapılmasını istedim ve yeni gelen monitörde de 3 ölü piksel vardı fakat daha sonra tekrar değiştirme hakkımın olmadığını söyleyip reddettiler. Şimdi de garantiyle uğraşıyorum. Ülkede verdiğin parayla sıfır temiz bir ürün almak bile imkansız oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gigabyte'ta da 5 piksele kadar garanti yok hocam.
Hadi be kötü oldu o zaman.

KRazor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Razor
İtopya'dan ben de Gigabyte G24F-2 almıştım 1.5 sene sonra altta şeritler oluştu garanti kapsamında değişti. Gelen monitörde bu sefer ölü piksel çıktı ve göze çok batıyordu, sürekli gözümün önündeydi, gözüme takılıp sinir ediyordu. 15 günü geçirdim iade kabul etmediler. Sonra Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum 1 ay ya sürdü ya sürmedi tekrar istediler monitörü. Bu sefer değişim olmadı ama panel değişti. Başta ölü piksel yoktu ama şimdi bir tane var ama pek belli olmuyor gözüme batmadığı için uğraşmadım. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmanı tavsiye ederim e-devletten.

Fransali

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
gigbyte kendi servisi yok başkası bakıyor. Bozuk ürün sattı incehesap 2 haftadır iade etmeye uğraşıyom . Amazon hepsiburada haricinden mal alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,541
Üyeler
161,082
Son üye
Berkoyevski
Top Bottom