ben 1660super ini kullanıyorum furmark ta 70 dereceyi geçmiyoSoğutması vs. beni memnun eder mi? 1660S alın demeyin elimdeki kartı satıp direk alacağım.
Fan yazılımı olarak ne kullanıyorsunuz? Bende rog strix rx570 var GPU Tweak 2 kullanıyorum Gigabyte tarafında da öyle bir yazılım var mı?ben 1660super ini kullanıyorum furmark ta 70 dereceyi geçmiyo
Afterburner kullanabilirsin. Oradan ayarlanabiliyor.Fan yazılımı olarak ne kullanıyorsunuz? Bende rog strix rx570 var GPU Tweak 2 kullanıyorum Gigabyte tarafında da öyle bir yazılım var mı?
sorun olmaz bence 3100 ile 20602060 geçecektim fakat darboğaz yiyeceğim için geçmeyeceğim. İşlemciyi değiştirme imkanım yok şu anda.
A320 olduğu için üstüne anakart masrafı'da binecek. Ayrıca stok soğutucuyla çok verimli olmaz birde kule tipi soğutucu derken bütçe bayağı yükseliyor.ben olsam bütçe varken 2060'dan vazgeçmezdim. işlemciye çok yük bindiği durumda darboğaz olabilir o durumda da ufak bir OC bunu engelleyecektir.
bende 10400F var. 3060'a o da aynı oranda darboğaz yapıyor ama bütçem varsa darboğaz olmayacak diye 2060 S alacağıma 3060 alırım.