ahmttunc
80+ Bronze
Ben 25 27 dedim diye küfür yedim bu forumda, başka diyecek bir şeyim yokbana kalırsa 28k olmadan alınmaz alınmamalı da sizler 30-31 diye düşünürken ben 28 olarak görüyorum bunu bence
Ben 25 27 dedim diye küfür yedim bu forumda, başka diyecek bir şeyim yokbana kalırsa 28k olmadan alınmaz alınmamalı da sizler 30-31 diye düşünürken ben 28 olarak görüyorum bunu bence
açgözlüler diyecek bir şey yok30K olmadığı Sürece alınmaz
Bu arada Tavsiye edilen satış fiyatını baz alırsak +vergiler +kur yükselme riski için önlem olarak ekelen fiyat farkı +Satıcı için Tavsiye edilen satış fiyatından kazandığı paranın dışında Ekstra Kâr payı eklerse
Toplam = 28-29K olması gerekiyor ama olmayacağını hepimiz biliyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten Normal'de ilk çıktığında 25-27K arası çıkmalıydı o zaman Bile o fiyata çıkmadıysa Dolar 1-2TL arttıkta. Sonra 28K vereceklerini hiç düşünmüyorum bu açgözlü firmaların
sana küfür edenlerin suçu zaten bu fiyatBen 25 27 dedim diye küfür yedim bu forumda, başka diyecek bir şeyim yok
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Bu kartların ederi 28/30.Şahsen 35k'ya sadece Red devil yada Nitro+ modeli düşerse alırım
olması gereken buda en maxımum 29 düşer,bizim satıcılar sıfır satsa yine o fiyata indirmez insaf yok çünküBen 25 27 dedim diye küfür yedim bu forumda, başka diyecek bir şeyim yok
Aynısını bende yaşadım İlk çıktığı zaman Enayi olmayın bu fiyatlara alınmaz Max 27K'dan baslaması gerekiyor dedim ve küfürler hakaretler havada uçuştuBen 25 27 dedim diye küfür yedim bu forumda, başka diyecek bir şeyim yok
Hmm o zaman bizde gaming gecesinden 37.5a 5070ti alırız hem daha güçlü hem teknoloji açısından daha sağlamLnsmanda bile 32ye verildi bu kart zor bulursunuz o rakamlara hayal kurmayın
Hem daha güçlüden sonrasını okumadım hahahahaha bu kartın rakibi 5080Hmm o zaman bizde gaming gecesinden 37.5a 5070ti alırız hem daha güçlü hem teknoloji açısından daha sağlam
Bağırtma kral yaHem daha güçlüden sonrasını okumadım hahahahaha bu kartın rakibi 5080