Gigabyte RTX 2070 Windforce Mining

MuDQQQ"

80+
Reaksiyon skoru
27
Merhabalar arkadaşlar öncelikle sorum şu şekilde imza kısmındaki bilgisayarı kullanmaktayım mining yapmak istiyorum ekran kartımın garantisi yok yurt dışından geldiği için. mining yapmam mantıklı mı ve uzun vadede sorun olurmu ? Mining yapsam alık geliri ne olur siteden ölçmeye çalıştım ama beceremedim :D Mining için ne gibi işlemler yapmam gerekiyor teşekkürler..

öncelikle 2 fanlısı ise hiç girişme 2 fanlısı ısınıyor windforcelerin. ekran kartı bozulur sıcaklıktan sonra zarar edersin

lolminer ethermine phoenixminer... bunlardan herhangi bir siteye iye olup programi indirip kuruyorsun o kasmaya basliyor. kazandigin parayi btcturk, binance, paribu gibi sitelere atip tl cevirip kendi hesabina atacan
elektirik haric 147 dolar yani 1000tl civari kazanirsin 36 mhs alirsan

öncelikle 2 fanlısı ise hiç girişme 2 fanlısı ısınıyor windforcelerin. ekran kartı bozulur sıcaklıktan sonra zarar edersin
3 fanlı modeli :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lolminer ethermine phoenixminer... bunlardan herhangi bir siteye iye olup programi indirip kuruyorsun o kasmaya basliyor. kazandigin parayi btcturk, binance, paribu gibi sitelere atip TL cevirip kendi hesabina atacan
peki herhangi bi ayar yapmama gerek varmı kazarken oyunlara girsem sorun yaşarmıyım

oyunda drop yersin oynuyamazsin undervolt ile harcanan elektirigi dusurup isinmayi az da olsa dusurenler var onu internetten bakabilirsin. herhangi bir ayar yapmadanda mining yapabilirsin isiyi ara sira kontrol et yapacaksan asiri artmasin omru fazla azaltir isi 77 derece civariyla asiri sorun olmaz sanirim ama mining her turlu yipratir

lolminer ethermine phoenixminer... bunlardan herhangi bir siteye iye olup programi indirip kuruyorsun o kasmaya basliyor. kazandigin parayi btcturk, binance, paribu gibi sitelere atip TL cevirip kendi hesabina atacan
bu üç siteden hangisini öneriyorsun ?

bu üç siteden hangisini öneriyorsun ?
masaustu bilgisayarim yok yoksa test ederdim komisyon kazanma falan. phonex mining kullananda var lolminer kullananda nicehash yuksek komisyon kesiyor diyorlar. phoenix miner dene ilk istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,395
Üyeler
188,417
Son üye
Wozzo
Geri