Neler Yeni

gigabyte rtx 3060 80 derece

Pervasiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda
kasam powernoost m509b ekran kartım gigabyte 3060 windforce oc 12gb bazı oyunalrda 80 dereceye kadar görüyor normal midir uzun süreli kullanımda bir zararı olur mu ya da 3. parti yazılımlardan virüs vs.den dolayı sıcaklıkların böyle olma ihtimali nedir

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
kasan ne hava akışından ötürü olabilir , birde hava cok sıcak ağam ben bile yanıyorum 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada gigabyte eagle serisimi ? windforce yazmıssın pardon ama bu 2 seri zaten ısınan seriler

arturo

80+ Silver
kasam powernoost m509b ekran kartım gigabyte 3060 windforce oc 12gb bazı oyunalrda 80 dereceye kadar görüyor normal midir uzun süreli kullanımda bir zararı olur mu ya da 3. parti yazılımlardan virüs vs.den dolayı sıcaklıkların böyle olma ihtimali nedir
Kasadan olabilir ön ve yan tarafı çıkarıp dener misin?

Pervasiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasan ne hava akışından ötürü olabilir , birde hava cok sıcak ağam ben bile yanıyorum 😂

bu arada gigabyte eagle serisimi ? windforce yazmıssın pardon ama bu 2 seri zaten ısınan seriler
bende havaların sıcaklığından olabilir diye düşündüm hocam virüs vs olma ihtimali nedir peki

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Ben de gigabyte rtx 3060 eagle 12 GB var maks 74 dereceyi geçmiyor

Ortalama 68 derece civarı çalışıyor

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bende havaların sıcaklığından olabilir diye düşündüm hocam virüs vs olma ihtimali nedir peki
80 derece cokta sorun olucağını düşünmüyorum 85 derece kadar yolu var , Virüs müdür kısmını senin daha iyi bilmen lazım torrent vs kullanıyorsan olasılık yüksek 😂

fanlar % kaçta çalısıyor mesela onlara da bakarmısın bi

normalde benim sistem 72 derecede falan çalısıyor , God of war girip test edicem mesela artıcakmı sıcaklık

IMG_20230727_194841.jpg

75 derece gördüm

Son düzenleme:

Pervasiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda
80 derece cokta sorun olucağını düşünmüyorum 85 derece kadar yolu var , Virüs müdür kısmını senin daha iyi bilmen lazım torrent vs kullanıyorsan olasılık yüksek 😂

fanlar % kaçta çalısıyor mesela onlara da bakarmısın bi

normalde benim sistem 72 derecede falan çalısıyor , God of war girip test edicem mesela artıcakmı sıcaklık

Alıntıyı görüntüle
torrent vs kullanmıyorum crackli oyunda indirmedim fanlar 80 civarı olması lazım hocam işlemci 86 derece biraz fazla değil mi ya

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
windforce lar için şu sıcak havalarda gayet normal bir sıcaklık. ekran kartı 80 derecede frekans kısmaz ama msi afterburner üzerinden gpu temp limiti biraz arttırırsan daha iyi olur. standart olarak 84 dereceye ayarlıdır muhtemelen. 84 ü geçerse ekran kartın frekans kısmaya başlayıp tam yükte çalışmaz

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
torrent vs kullanmıyorum crackli oyunda indirmedim fanlar 80 civarı olması lazım hocam işlemci 86 derece biraz fazla değil mi ya
stok sogutucu olduğundan ısınıyor yüksek yük altında , genelde 70 fps e sabitliyorum 68derece ekran kartı 72 derece işlemci

Fizikl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Efkan Ege Ergün
Hocam yaşadığınız yer fazla sıcaksa normal sayılabilir çünkü zaten gigabyte eagle ve windforce serisinin soğutması genelde giriş seviyesi kalıyor sorunun kasadan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü bendede 2 tane sistem var birinde aynı kasa var ve diğer kasama göre cidden çok iyi bir hava akışı var üstüne birde önü full mesh olunca sorunun kasa kaynaklı olduğunu düşünmüyorum yinede 80 derece 3060 için biraz fazla gibi geldi

Top Bottom