🔥İndirim Gigabyte RTX 5070 26.383 TL

Şahsen 27K ya yakın para verip 5070 almazdım. Nvidia yı severim ki bir çok konuda AMD den iyidir ama 1-2K üstüne kampanyalardan 9070XT alınabiliyor çok daha iyi bir kart.

Ayrıca içiniz rahat olsun 9000 serisinde AMD nin tüm sıkıntıları bitti diyebilirim. Aylardır 9070XT kullanıyorum hiç bir oyunda en ufak sorun yaşattığını görmedim ki öyle DDU ile sil temizle falan bile yapmıyorum yeni driver gelince direkt AMD yazılımı üzerinden güncelle deyip geçiyorum.

fiyat güzelmiş fakat yine de 5070 9070'den daha iyi bir kart değil cuda ile işiniz yoksa. ama nvidia istiyorum diyip 32 bin lira vermek istemeyenler için iyi fiyatmış.

bende bulamadım müşteri hizmetlerini aramak lazım galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

usta siz nvidia tarafına bakmayın o zaman amd kartı şimdiye kadar bende almadım almamda nvidia tarafında kartlar genelde 65 - 70 derece arası çalışıyor
4 Kasımda bitmiş hocam kampanya ben geç kalmışım. Kampanyayı nvidia düzenlediğinden driveri yükleyince oradan claim edebiliyormuşsunuz oyunu steam üzerinden.

bu kart 70 derecede çalışıyor diye biliyorum ben olsam almazdım
70 derece çok normal bir değer usta sizin sıcaklık beklentiniz nedir boşta 35 -38 derece arası kart yükte max 70 görüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,233
Üyeler
184,282
Son üye
fatihben9991
Geri