- Konu Sahibi Konu Sahibi
12100f daha mi iyi olurValla şuan en uygun bebek gibi olan bi islemci amd tarafi pahali kaçıyor
12100f daha mi iyi olurValla şuan en uygun bebek gibi olan bi islemci amd tarafi pahali kaçıyor
O ekran kartiyla şahane uyumlu dilersen sor bir kac kişiye lakin 1 tane kötü yorum yapani duymadim o işlemci için12100f daha mi iyi olur
yeni bir işlemci olmasına rağmen eski teknolojileri kullanan uzak durulması gereken bir işlemci. 12100f rtx 3060'a bile yetcek canavar gibi bir işlemci.
h
yardiminiz için teşekkürler bı arkadaşım intel işlemci alacaksan nvdia amd alacaksan radeon al demişti rx 6600 yerine önerebileceginiz ekran kartı varmidirO ekran kartiyla şahane uyumlu dilersen sor bir kac kişiye lakin 1 tane kötü yorum yapani duymadim o işlemci için
Fiyatla kisayo absürt olmus hocam 5600 e yakin performans gösteriyor 12100f ve 1750 tl daha napsin bu islemci.Mesaj otomatik birleştirildi:
yardiminiz için teşekkürler bı arkadaşım intel işlemci alacaksan nvdia amd alacaksan radeon al demişti rx 6600 yerine önerebileceginiz ekran kartı varmidir
Butcenizi bilmiyorum ama isterseniz 6600ve 6600 xt arasindaki fps farkina bakin fiyat da az degil ama cikabiliyosaniz xt li model cok daha iyidirMesaj otomatik birleştirildi:
yardiminiz için teşekkürler bı arkadaşım intel işlemci alacaksan nvdia amd alacaksan radeon al demişti rx 6600 yerine önerebileceginiz ekran kartı varmidir
öyle bir şey yok. belki smart access memory yüzünden demiştir. onada 5000 serisi işlemci lazım yani paranız yetmiyor. 12100f'i hafife almayın 5600'e yakın bir işlemci. illa i3 almam derseniz ekran kartını xt'siz düz model alıp i5 11400f alın. ama böyle yapmanızı kesinlikle önermiyorum çok saçma olurMesaj otomatik birleştirildi:
pny markasının 7800tl ye 3060 modeli var 500tl daha koyup onu alabilirim guvenilirmi bilmiyorumFiyatla kisayo absürt olmus hocam 5600 e yakin performans gösteriyor 12100f ve 1750 TL daha napsin bu islemci.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Butcenizi bilmiyorum ama isterseniz 6600ve 6600 xt arasindaki fps farkina bakin fiyat da az degil ama cikabiliyosaniz xt li model cok daha iyidir