MysterionKM
80+
- Reaksiyon skoru
- 83
Kendi sitelerinde hiçbir şey yazmıyor. Reddit'te 3 yıl diyen de var, 4 yıl diyen de var. Vatan Bilgisayar'da bakıyorum 24 ay yazıyor. Kafam karıştı iyice.
Kendi sitelerinde hiçbir şey yazmıyor. Reddit'te 3 yıl diyen de var, 4 yıl diyen de var. Vatan Bilgisayar'da bakıyorum 24 ay yazıyor. Kafam karıştı iyice.
Yok almadım daha. Ama bu biraz saçma değil mi ya? Gigabyte'ın kendisi 3 yıl garanti veriyorsa, Vatan nasıl 2 yıl veriyor?Vatandan aldıysan 2 sene garantisi var, ekstra 1 sene de uzatma satın alabiliyorsun.
vatan 2 yıl veriyor diye bir şey yokYok almadım daha. Ama bu biraz saçma değil mi ya? Gigabyte'ın kendisi 3 yıl garanti veriyorsa, Vatan nasıl 2 yıl veriyor?
Yani Gigabyte globalde 3 yıl garanti verirken, Gigabyte'ın Türkiye distribitörü 2 yıl mı garanti veriyor? Vay güzel ülkem benim, yine yaptı yapacağını.vatan 2 yıl veriyor diye bir şey yok
Türkiye de resmi distribitör tarafından temin edilip satılan ürünler
özel şartları yok ise
Ülkemiz yasaları gerekliliği ile 2 sene garantili
2 senenin altında veren olmaz
bazı firmalar bazı ürünlerine 3-5-7-10 sene gibi garanti verebiliyorlar
lakin bunu vatan 2 sene verdi
itopya 3 verdi gibi düşünmeyin
iş firmada biter
tabi böyle durumlar da varYani Gigabyte globalde 3 yıl garanti verirken, Gigabyte'ın Türkiye distribitörü 2 yıl mı garanti veriyor? Vay güzel ülkem benim, yine yaptı yapacağını.
Mesela asus bazı modellerine 6 yıl garanti veriyor ama türkiye de geçerli değil. Markaların Türkiyede kaç yıl verdiğine dikkat etmek lazımKendi sitelerinde hiçbir şey yazmıyor. Reddit'te 3 yıl diyen de var, 4 yıl diyen de var. Vatan Bilgisayar'da bakıyorum 24 ay yazıyor. Kafam karıştı iyice.
En iyi soğutmalardan biri diyorlardı bu kart için ama sizde baya yüksek gerçekten, kasada falan hava akışı kötü olmasın hocam? Bu arada zaten garanti 2 yıl ise almayacağım, sizin bir bilginiz var mı bu konu hakkında? Asus ne güzel 3 yıl garanti veriyor.Hocam gigabyte alma çok ısınıyor aynı model bende var hotspot 85 derece vram 92 dereceleri gördü testte daha bunun haziranı temmuzu ağustosu var iyice ısınacak havalar, valla ben pişman oldum aldığımakeşke 3-5 fazla verip nvidia alsaydım n11den aldım iade edip 5070 alacağım para çıkarabilirsem 5070 ti
Hocam aynı ekran kartı bende de var şuan,Hocam gigabyte alma çok ısınıyor aynı model bende var hotspot 85 derece vram 92 dereceleri gördü testte daha bunun haziranı temmuzu ağustosu var iyice ısınacak havalar, valla ben pişman oldum aldığımakeşke 3-5 fazla verip nvidia alsaydım n11den aldım iade edip 5070 alacağım para çıkarabilirsem 5070 ti
Hocam yanlış anlamayın ama benim kasanın hava akışı çoğu kişide yoktur 420mm sıvı soğutma var zaten onun fanlar az da olsa ekran karta etki ediyordur, Kasa Mesh Li Lancool III soğutma konusunda gayet iyi ama kart neden bu kadar sıcak anlamadın dengesizlik varEn iyi soğutmalardan biri diyorlardı bu kart için ama sizde baya yüksek gerçekten, kasada falan hava akışı kötü olmasın hocam? Bu arada zaten garanti 2 yıl ise almayacağım, sizin bir bilginiz var mı bu konu hakkında? Asus ne güzel 3 yıl garanti veriyor.
Vram 85 derece de şuan için yüksek bir değer hocam daha yaz tam gelmedi bile, çok sıcak geçecek bu sene diyorlarHocam aynı ekran kartı bende de var şuan,
ilk başlarda benimde öyleydi sıcaklık değerleri inanılmaz fazlaydı
fan ayarı yaptım yüzde yüz yükte şuan vram 85lerde
stok kullanırken ekran kartı RPM i 1000 leri görüyordu 2000 civarı çok zayıf fan sesi var o da normal sanırsam
kim dediyse sallanmış asrock steel legend bakabilirsinizEn iyi soğutmalardan biri diyorlardı bu kart için ama sizde baya yüksek gerçekten, kasada falan hava akışı kötü olmasın hocam? Bu arada zaten garanti 2 yıl ise almayacağım, sizin bir bilginiz var mı bu konu hakkında? Asus ne güzel 3 yıl garanti veriyor.