Çözüldü✓ Gigabyte X870 Aorus Elite Montajında Yardım

Teşekkürler hocam sizede. Bu arada son konumda da işlemci stres testi yapmıştım ve sonuçlarını paylaştım. Sizinde katkınız büyük bakmak isterseniz diye haber vereyim dedim.

O fan mevzusu da göz yanılmasıymış bu arada dediğin gibi bakarak anlaşılamazmış demek ki 😃.
Odaklanınca gözümüz mü alışıyor ne yavaşlıyor, birde fanlar öyle sabit bir rpm de çalışmaz atıyorum 900 rpm için %30-40 lar da bir değer vermişsiniz, ara sıra 930 olur 880 olur gider gelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakarım şu an, bir akşam sporu + biraz wuchang oynamak istiyorum üstüne dizi de izlemek isityorum ama günün bitmesine 3 saat 50 dk kaldı.

Odaklanınca gözümüz mü alışıyor ne yavaşlıyor, birde fanlar öyle sabit bir rpm de çalışmaz atıyorum 900 rpm için %30-40 lar da bir değer vermişsiniz, ara sıra 930 olur 880 olur gider gelir.

Bakarım şu an, bir akşam sporu + biraz wuchang oynamak istiyorum üstüne dizi de izlemek isityorum ama günün bitmesine 3 saat 50 dk kaldı.
Tamamdır hocam kolay gelsin ve iyi eğlenceler. Tekrardan teşekkür ederim.

Şur da demek istediğim hocam ara sıra yavaşlıyor gibi görürseniz, evet yavaşlıyor sonra yine hızlanıyor, bazen fanın rgb sine kanatlarına bağlı anlık küçük rpm düşüşü çok fark ediliyor..

Geri