Gigabyte X870E Bios Mouse Problemi

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
982
Gigabyte Aorus Elite Ice Wifi7 anakartım var. Bios ta mouse ya inanılmaz yavaş hareket ediyor yada kayboluyor. Sadece klavye ile devam edebiliyorum. Bu sorunu yaşayan, çözen var mıdır ?
Bios güncel

Aorus x870 var bende de aynı şekil mouse imleci kaboluyor. Klavye ile yönetirken mousela oynayınca geliyordu ama.

mouse ne

Aula SC800.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla sistemi topladıktan sonra 2 defa felan ayar yaptım artık anca güncellemeden güncellemeye girerim inşallah bir sıkıntı olmazsa 😄.
Reddit te falan bu sorunla ilgili çok şikayet var. Gigabyte da mail attım ama pek umudum yok.
Q Flash tan Bios yüklemek de baya sıkıntı. Shell ekranına atıp kodla doğrulama yaptırıyorlar.
Keşke yine MSI alsaydım dedirttiler

Aula SC800.

Reddit te falan bu sorunla ilgili çok şikayet var. Gigabyte da mail attım ama pek umudum yok.
Q Flash tan Bios yüklemek de baya sıkıntı. Shell ekranına atıp kodla doğrulama yaptırıyorlar.
Sanırım anakartta en sıkıntısızı MSI. Bende sırf görüntüsü için almıştım. Umarım düzeltirler ve sıkıntısız kullanırız hocam.

Gigabyte Aorus Elite Ice Wifi7 anakartım var. Bios ta mouse ya inanılmaz yavaş hareket ediyor yada kayboluyor. Sadece klavye ile devam edebiliyorum. Bu sorunu yaşayan, çözen var mıdır ?
Bios güncel
Eski gigabyte b650 gaming x ax v2 anakartımda öyle bir sorun vardı ancak kablolu mouse takınca sorunsuz kullanıyordum, ek olarak kablosuz mouse u kabloyla bağlayınca da sorunsuz çalışıyordu. Kısacası biosdayken kablosuz mouse kullanılamıyordu. Kablolu mouse ile denediniz mi?

Aula SC800.

almayı dusundugum bır anakarttı suan dur dedım bı nevı kendıme . devamlı bıos dan ayar yapmayı seven bırısı olarak bıos benım kırmızı cizgım o yuzden sanırım baskja seceneklere bakıcam.

X
Bios güncel
bendede aynı dostum

Kablolu mouse usb 2.0 portuna takarak kullanırsanız çözülür
Kablolu da denedim. Ara ara düzeliyor ama yine sorun devam ediyor.

almayı dusundugum bır anakarttı suan dur dedım bı nevı kendıme . devamlı bıos dan ayar yapmayı seven bırısı olarak bıos benım kırmızı cizgım o yuzden sanırım baskja seceneklere bakıcam.
Anakart aslında iyi ama şu sorun sıkıntı

Kablolu da denedim. Ara ara düzeliyor ama yine sorun devam ediyor.

Anakart aslında iyi ama şu sorun sıkıntı
valla hocam bende am5 platformuna gecmeyı dusunuyordum . anakart konusnda cok kararsız kalmıstım ya dogrusunu yapıp kalıtelı ama uygun fıyata bır b650 anakart alıcam yada gözum gonlum acılsın dıye aorus elıte x870 . bu konuda karar veremedım :D ama sunu fark ettım am4 platformundakı ust segment anakartların yada orta segment anakartların gösterısı am5 platformundaki anaakrtlarda yok .

Geri