❌İndirim Bitti! Gigabyte Z890 Gaming X WIFI7 Intel LGA1851 DDR5 ATX Anakart 9.499TL+89TL Kargo

Bendeki asus tuf b760 plus wifi olanı satarsam aslında süper olur.

LGA1851'de ne kampanyalar ne kampanyalar yapıyorlar.
Herkes AM5 alıyor. Bir mantığı var mı acaba?

Mavi sitede 1 tl olsun almam uzak durun
Mavi Siteden Gigabyte B850 Aorus Elite WiFi 7 aldım. Ertesi gün temiz kargoyla geldi, ürün de sağlam. Ancak firmayla hiçbir şekilde iletişime geçemedim. Bu konuda GamingGen benim favorimdir; Instagram’dan bile istediğim zaman yazabiliyorum, hemen destek oluyorlar. O yüzden Gaming genciyim Yine de korka korka aldığım Mavi Site ürünü beni üzmedi.

İntelin saçma derecelerde pahalı olan işlemcileri ve amd nin f/p ürün çıkarması + soket desteği amd nin direk oyunlar için yaptığı işlemciler vs vs uzar gider bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mavi Siteden Gigabyte B850 Aorus Elite WiFi 7 aldım. Ertesi gün temiz kargoyla geldi, ürün de sağlam. Ancak firmayla hiçbir şekilde iletişime geçemedim. Bu konuda GamingGen benim favorimdir; Instagram’dan bile istediğim zaman yazabiliyorum, hemen destek oluyorlar. O yüzden Gaming genciyim Yine de korka korka aldığım Mavi Site ürünü beni üzmedi.
kanka ben senin anakartından alıcaktım fiyatları çok arttı şimdi alamam büyük ihtimal şuan msi b850 indirimde ya bunu alıcam yada z870 msi edge ti wifi var bu hoşuma gitti paraya kırıp bunu alıcam yada varmı başka önerin işlemci ya 9800x3d yada 7800x3d olacak

İntelin saçma derecelerde pahalı olan işlemcileri ve amd nin f/p ürün çıkarması + soket desteği amd nin direk oyunlar için yaptığı işlemciler vs vs uzar gider bu

kanka ben senin anakartından alıcaktım fiyatları çok arttı şimdi alamam büyük ihtimal şuan msi b850 indirimde ya bunu alıcam yada z870 msi edge ti wifi var bu hoşuma gitti paraya kırıp bunu alıcam yada varmı başka önerin işlemci ya 9800x3d yada 7800x3d olacak
7800x3d ile kullaniyorum kesinlikle bu anakarti al built for x3d ile valoda oyun içi net +100 fps kazandım

1000 TL'ye verseler intel kullanmam

kral kaç fpslerdesin ben 9800x3d ile biraz az azlıyorum
Valorantta hersey full+full
600 800 fps arasi aliyorum

Cs2 deniycektik kanki bana özel denedin mi 😊😔 kaç fps aldığını
Unuttum be hoca indirip deneyim

Valorantta hersey full+full
600 800 fps arasi aliyorum

Unuttum be hoca indirip deneyim
adamsın sen kanka bekliyorum 4/3 çözünürlükte 1280x960 denermisin kanka bide fps dropları falan giriyor mu merak ettim şimdi

Geri