138TL mi öyle ise düşünmeden geçinEvimin alt yapısında GİGAFİBER destekliyor. 1000Mbps ye kadar şunda 35 MBPS 145tl ödüyorum 138 TL ye GİGAFİBER geçilir mi? Alan arkadaşlar varsa kopma PİNG gibi sorunlar var mı?
kanka vallah bende biliyorum da daha iyi olduğunu türktelekom gibi kopma yaşar mıyım diye sordumGigafiber geliyo ve adamlar düşünüyo cidden yazık. Borca girmeye bile değer
valla kanka 1000mbps Tr de bulunmaz hint kumaşı ve sen kararsızsın. ben olsam düşünmeden geçerimkopma falan oluyor mu DSL filan (Yapı çalışması dışında)
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka ayıp
birde şu başlayan fiyatlarla diyor 1000mbps 139 tl mi yoksa bu değişiyor mu1000/1000 kullanıyorum memnunum. İzmir'deyim.
vallaha esenlerde oturuyorum hayattaki şansımın %100 kullandım heraldevalla kanka 1000mbps Tr de bulunmaz hint kumaşı ve sen kararsızsın. ben olsam düşünmeden geçerim
ben 60 alıyorum 170 ediyorum geç 1000e 140 öde hem daha uygun daha daha daha yüksek hızbirde şu başlayan fiyatlarla diyor 1000mbps 139 TL mi yoksa bu değişiyor mu
vallaha esenlerde oturuyorum hayattaki şansımın %100 kullandım heralde
adamgeçme knk 16 mps var o en iyisi
Kopma dahil, hiç problem yaşamadım. TurkNet'in kendi altyapısı 139,90 TL, kendi altyapısı olmayan yerlerde verdiği hizmet 169,90 TL.birde şu başlayan fiyatlarla diyor 1000mbps 139 TL mi yoksa bu değişiyor mu
vallaha esenlerde oturuyorum hayattaki şansımın %100 kullandım heralde