serhatkara34
80+ Bronze
İhtiyacı olan değerlendirebilir marka kötü değil kötü yorum görmedim piyasaya göre çok ucuz vergi dahil 1.954,13 TL
tercih meselesi ben 2.el ürün almam2.El Kaliteli Almak Daha Mantıklı Bence .
kötü yorum görmedim bende fiyat çok iyi değerlendirilebilir bence herkes memnunRgb'li versiyonunu kullanıyorum, memnunum.
oyunlarda olur tabii ki16gb ramden 32 GB rame gecince gözle görülür fark olur mu ?
Masaüstü kullanımda alt tab olaylarında bayağı fark oluyor anlık 1 saniye takılmalar falan komple gidiyor16gb ramden 32 GB rame gecince gözle görülür fark olur mu ?
ASKDHJGASMDŞL önceki konudan birini arıyordum görünce patladım yaHocam 32 GB ram almaya gerek yok ben OC ile 16 GB Rami 32 GB olarak kullanıyorum(!)
Artık gönül rahatlığıyla her şeyi açabiliyorum. Oyun tarafında oldukça rahatlattık . Ayrıca oyun açıkken arkada VS ve PS açıkken sorun oluyordu, 32GB'a geçince sorun çözüldü.16gb ramden 32 GB rame gecince gözle görülür fark olur mu ?
aga fakirlik beynine vurmuş senin tedavi ettireyim masrafların bana ait tedavi olmak istediğinde mesaj atman yeterliHocam 32 GB ram almaya gerek yok ben OC ile 16 GB Rami 32 GB olarak kullanıyorum(!)