Neler Yeni

Gitara çok heves saldım.Sizce almalımıyım ?

DaffyGraphic

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar baya gitara heves saldım gitara başlamayı düşünüyorum şöyle 500 ve 1000 tl arasında bir gitar alıp başlamayı düşünüyorum.Gitar aldıktan sonra hevesim geçermi sizce ? Saçma bir soru ama olsun

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Merhaba arkadaşlar baya gitara heves saldım gitara başlamayı düşünüyorum şöyle 500 ve 1000 TL arasında bir gitar alıp başlamayı düşünüyorum.Gitar aldıktan sonra hevesim geçermi sizce ? Saçma bir soru ama olsun
Geçmez.

aakif

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar baya gitara heves saldım gitara başlamayı düşünüyorum şöyle 500 ve 1000 TL arasında bir gitar alıp başlamayı düşünüyorum.Gitar aldıktan sonra hevesim geçermi sizce ? Saçma bir soru ama olsun
Hocam sizin kendinizi tanıdığınız kadarıyla yorum yapmanız gerek burada

rookie27

80+ Gold
Geçer bende çok heveslenerek aldım öğrenmesi çok zor ve sıkıcı.
1 yıl evde boş boş durdu sonra sahibinden.com üzerinden satılığa çıkardım 2 hafta da sattım 280 TL ye.

Almira marka idi.

DaffyGraphic

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sizin kendinizi tanıdığınız kadarıyla yorum yapmanız gerek burada
hocam 2-3 kişi grdüm alınca hevesim kaçtı diye bende korkuyorum 500-700 tl falan çöpe gitmesin.Hevesim olan bir şey almadım şimdiye kadar o yüzden bilmiyorum kendimi bu konuda.Bence hevesim kaçmaz.Ama sizede sormak istedim

DaffyGraphic

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçer bende çok heveslenerek aldım öğrenmesi çok zor ve sıkıcı.
1 yıl evde boş boş durdu sonra sahibinden.com üzerinden satılığa çıkardım 2 hafta da sattım 280 TL ye.

Almira marka idi.
hocam intten gitar dersleri buldum istediğim şarkıların kaydettim izleyip öğrencem canımda çok sıkılyor.Ben midex veya yamaha marka alıcam

aakif

80+ Bronze
hocam 2-3 kişi grdüm alınca hevesim kaçtı diye bende korkuyorum 500-700 TL falan çöpe gitmesin.Hevesim olan bir şey almadım şimdiye kadar o yüzden bilmiyorum kendimi bu konuda.Bence hevesim kaçmaz.Ama sizede sormak istedim
Bir tanıdığında gitar varsa ödünç al kullan 2 hafta falan mümkünse, anlarsın zaten

DaffyGraphic

80+ Silver
Sonuç olarak alma bence. Sıkılırsın
çokmu zor ve sıkıcı hocam ?Arkların doğum gününde çalıp minimum 100 tl yırtmayı düşünüyorum parasını çıkarırım öğrenirsem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir tanıdığında gitar varsa ödünç al kullan 2 hafta falan mümkünse, anlarsın zaten
işte olsa evine kadar gidip çalcamda yok işte

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
3 ay gibi bir sürede önceden de müzik ile ugraşmışsan istedigin çogu şarkıyı çalabilirsin.bende gitarcıyım.

aakif

80+ Bronze
çokmu zor ve sıkıcı hocam ?Arkların doğum gününde çalıp minimum 100 TL yırtmayı düşünüyorum parasını çıkarırım öğrenirsem
Mesaj otomatik birleştirildi:

işte olsa evine kadar gidip çalcamda yok işte
zor olduğu falan yok kanka, ilkokulda keman çalıyodum ben kemanla bir ayda mavi boncuk diye bir şarkıyı çalabilecek hale geldim haftada 2 ders ile. Kemanı öğrenince elime gitar almıştım her şeyi çok benzer gelmişti ve az çok çalmıştım, yani kendini sadece gitara versen öğrenme konusunda 1 ayda sende bu seviyelere gelirsin isteğine bağlı olarak ama ilerisi senin elinde

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert

Bende elektro çalıyorum pes etmiceckseniz alın ilk çalındığında parmaklarınız acıyabilir nasır tutmaya başladığında rahat ediyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,026
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom