Neler Yeni

Gitara çok heves saldım.Sizce almalımıyım ?

DaffyGraphic

80+ Silver
3 ay gibi bir sürede önceden de müzik ile ugraşmışsan istedigin çogu şarkıyı çalabilirsin.bende gitarcıyım.
Bende elektro çalıyorum pes etmiceckseniz alın ilk çalındığında parmaklarınız acıyabilir nasır tutmaya başladığında rahat ediyorsunuz
zor olduğu falan yok kanka, ilkokulda keman çalıyodum ben kemanla bir ayda mavi boncuk diye bir şarkıyı çalabilecek hale geldim haftada 2 ders ile. Kemanı öğrenince elime gitar almıştım her şeyi çok benzer gelmişti ve az çok çalmıştım, yani kendini sadece gitara versen öğrenme konusunda 1 ayda sende bu seviyelere gelirsin isteğine bağlı olarak ama ilerisi senin elinde
Teşekkürler o zaman alacağım.Birde valencia vc204 veya midexin bir klasik gitarını almak istiyorum çalmak istediğim şarkılarda kolay zaten tırnağımı yediğim için biraz zor olurmu ?

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Teşekkürler o zaman alacağım.Birde valencia vc204 veya midexin bir klasik gitarını almak istiyorum çalmak istediğim şarkılarda kolay zaten tırnağımı yediğim için biraz zor olurmu ?
Tırnağını yemeyi bırak hissiyatı da kötü olur uzatman daha rahat olur

aakif

80+ Bronze
bence de tırnağını yemeyi bırak ve uzat, bir de hatırladığım kadarıyla gitar çalmak için küçük bir şey de kullanılabiliyordu emin değilim onlar gitarda varsa onlardan al uzatmak istemezsen

rookie27

80+ Gold
çokmu zor ve sıkıcı hocam ?Arkların doğum gününde çalıp minimum 100 TL yırtmayı düşünüyorum parasını çıkarırım öğrenirsem
Mesaj otomatik birleştirildi:

işte olsa evine kadar gidip çalcamda yok işte
Çok sıkıcı.

bence de tırnağını yemeyi bırak ve uzat, bir de hatırladığım kadarıyla gitar çalmak için küçük bir şey de kullanılabiliyordu emin değilim onlar gitarda varsa onlardan al uzatmak istemezsen
Pena dediğiniz şey ama onla çalması pek rahat olmuyor

Keptın

80+ Silver
%90 oranında sıkılacaksın, ikinci el maks 300-400 liralık bir şey almanı tavsiye ederim.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Merhaba arkadaşlar baya gitara heves saldım gitara başlamayı düşünüyorum şöyle 500 ve 1000 TL arasında bir gitar alıp başlamayı düşünüyorum.Gitar aldıktan sonra hevesim geçermi sizce ? Saçma bir soru ama olsun
Kişiye bağlı çevremdeki herkes heveslendi 1-2 ay sonra bıraktı (4 kuzenim 6 arkadaşım gitara heveslenip bıraktı) tek çalan kişi ben kaldım :D

DaffyGraphic

80+ Silver
Tırnağını yemeyi bırak hissiyatı da kötü olur uzatman daha rahat olur
pena alcam yada bırakcam bırakamssam mecbur pena.

%90 oranında sıkılacaksın, ikinci el maks 300-400 liralık bir şey almanı tavsiye ederim.
tamam anladım.Teşekkürler.

Kişiye bağlı çevremdeki herkes heveslendi 1-2 ay sonra bıraktı (4 kuzenim 6 arkadaşım gitara heveslenip bıraktı) tek çalan kişi ben kaldım :D
yuh 4kuzen 6 ark ne la.Hala çalıyomusun ?

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
pena alcam yada bırakcam bırakamssam mecbur pena.

tamam anladım.Teşekkürler.

yuh 4kuzen 6 ark ne la.Hala çalıyomusun ?
Penayla ritim güzel çıkmıyor siz genede bırakmayı deneyin

DaffyGraphic

80+ Silver
Penayla ritim güzel çıkmıyor siz genede bırakmayı deneyin
ha anladım tamam uzatcamda ben tırnaklarımı tutuyorum full oda var 10 günden bir tutuyorum ben maximum hangileri kesmemem gerek

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
ha anladım tamam uzatcamda ben tırnaklarımı tutuyorum full oda var 10 günden bir tutuyorum ben maximum hangileri kesmemem gerek
Hepsini eşit uzat daha rahat olur yani ben öyle yapıyorum sadece sağ elimin tırnaklarını çok fazla uzatmana gerek yok rahat edeceğin kadar uzat yeter

DaffyGraphic

80+ Silver
Hepsini eşit uzat daha rahat olur yani ben öyle yapıyorum sadece sağ elimin tırnaklarını çok fazla uzatmana gerek yok rahat edeceğin kadar uzat yeter
anladım teşekkür ederim.Zamanınızı ayırıp bana bilgi verdiğiniz için.İyi Günler

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
bende de gitar vardı artık yok kenarda duruyor çalmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri