DaffyGraphic
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
düşüncem ben biraz büyük ihtimal alcam ama teşekkür ederim.bende de gitar vardı artık yok kenarda duruyor çalmıyorum
düşüncem ben biraz büyük ihtimal alcam ama teşekkür ederim.bende de gitar vardı artık yok kenarda duruyor çalmıyorum
rica ederimdüşüncem ben biraz büyük ihtimal alcam ama teşekkür ederim.
kurs değil youtubedan izlicem eğitimleriEğer kurs gibi bir şey düşünüyorsan gitar al ama kurs ilk başladığında değil tabi ki. Diğer türlü pek mantıklı olmaz. Kursa başladığında da yaklaşık 1 ay kadar kendini tart, gitar çalıp çalamayacağını ya da hevesinin gidip gitmeyeceğini öğren. O 1 aylık süreçte kurs gitarı veya ödünç gitarla idare edersin.
O şekilde de olur herhalde ama o eğitimleri alırken onun ölçüsünü iyi belirlemen gerekir yine.kurs değil youtubedan izlicem eğitimleri
aynen ama hevesimin öleceğini sanmıyorum.bir şeye heves saldımsa ömrümün sonuna kadar giderO şekilde de olur herhalde ama o eğitimleri alırken onun ölçüsünü iyi belirlemen gerekir yine.
Neyse sen bilirsin. Hevesin giderse en kötü ihtimal fiyatı düşürüp 2. elde satarsın.
Devamkeee ben çalıyorum bırakmayıda düşünmüyorumpena alcam yada bırakcam bırakamssam mecbur pena.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam anladım.Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yuh 4kuzen 6 ark ne la.Hala çalıyomusun ?
helalkeDevamkeee ben çalıyorum bırakmayıda düşünmüyorum
bencede hocam.bence herkesin hayatında 1 enstruman bilmesi gerekir.Siz de gitar olsun olmasın bir enstrumana yönelmeniz faydanıza olcaktır.ve gitar çok hoş bir müzik aleti çalsanız hevesiniz daha çok artar bence
Hocam ben kolay kolay pes eden biris değilim.Bence pes etmemSana bağlı, eğer cidden bu gitarı çalmak istiyorsan kolay kolay sıkılmazsın zaten. Sadece ilk başladığında direkt yapamayıp pes etme.