Neler Yeni

Gitara çok heves saldım.Sizce almalımıyım ?

DaffyGraphic

80+ Silver
Genel olarak heves kaçması oluyor. Ben de aldım klasik sonra sarmadı sattım elektro aldım o da olmadı sattım. Başta herkes gibi çok heves ediyorsun müzisyenler gibi çalacağını zannediyorsun. Sonra eline alıyorsun o çıkan berbat sesi dinliyorsun. Sonra fark ediyorsun o seviyeye gelmek için çok uzun yolun olduğunu. Sonra da kim uğraşacak şimdi boş vakit yok diyip bırakıyorsun. Aslında boş vakit var ama gitar öğrenmeye çalışmaktansa oyun oynamak, gezmek daha cazip geliyor. Sonra gitar uzun bir süre yatışa geçiyor. Demem o ki pes etmemek lazım.
zaten biliyorum berbat ses çıkacağını ilk zamanlar zaten oyun oynayamıyom pc çok kötü gezmiyomda 5-6 saatimi gitara ayıracağım

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
aynen ama hevesimin öleceğini sanmıyorum.bir şeye heves saldımsa ömrümün sonuna kadar gider
Tamam o zaman kendine güveniyorsan başla bu işe. Umarım öğrenirsin de elinde kalmaz gitar.

DaffyGraphic

80+ Silver
Tamam o zaman kendine güveniyorsan başla bu işe. Umarım öğrenirsin de elinde kalmaz gitar.
İnşAllah hocam.Doğum günü yaklaşıyor babama sölim gitara hevesim var alır belki : d.Almassada çalışıp kendim alcam

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Yetenek şart değil. Tabii yeteneği olan daha kolay gelişir fakat yeteneği olmayan bir kişi gitar çalamaz gibi bir durum da yok.
Katılıyorum. Yeteneğin yoksa bir virtüöz olamazsın ama çok çalışarak iyi bir gitarist olabilirsin.

Heves kaçması olabiliyor. Bu işe çok tutkuyla sarılmadıysan bir süre sonra ya dersleri ya da hayat meşgalesini bahane edip bir kenara atıyorsun. O yüzden başlangıç gitarını F/P segment uygun fiyatlı bir modelden seçmekte fayda var diyip duruyoruz forumda :D

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
Merhaba arkadaşlar baya gitara heves saldım gitara başlamayı düşünüyorum şöyle 500 ve 1000 TL arasında bir gitar alıp başlamayı düşünüyorum.Gitar aldıktan sonra hevesim geçermi sizce ? Saçma bir soru ama olsun
2. el 200-250 liraya çokta harika olmayan bir gitar alın kendinizi denemiş olursunuz belli olmaz.

Mert288

80+
Yetenek şart değil. Tabii yeteneği olan daha kolay gelişir fakat yeteneği olmayan bir kişi gitar çalamaz gibi bir durum da yok.
Var, bizzat çalıştım, ritim kulağım yoktu, çalıştım çalıştım olmadı bıraktım. 1 elektro, 2 klasik gitarım var, boş boş yatıyor, gün boyu bakışıyoruz, olmayınca olmuyor.

DaffyGraphic

80+ Silver
Var, bizzat çalıştım, ritim kulağım yoktu, çalıştım çalıştım olmadı bıraktım. 1 elektro, 2 klasik gitarım var, boş boş yatıyor, gün boyu bakışıyoruz, olmayınca olmuyor.
bana ver hocam birini editörlüğü tasarımcılığını yapim1 ay asdas

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,031
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom