Neler Yeni

Gitara çok heves saldım.Sizce almalımıyım ?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Eğer kurs gibi bir şey düşünüyorsan gitar al ama kurs ilk başladığında değil tabi ki. Diğer türlü pek mantıklı olmaz. Kursa başladığında da yaklaşık 1 ay kadar kendini tart, gitar çalıp çalamayacağını ya da hevesinin gidip gitmeyeceğini öğren. O 1 aylık süreçte kurs gitarı veya ödünç gitarla idare edersin.

DaffyGraphic

80+ Silver
Eğer kurs gibi bir şey düşünüyorsan gitar al ama kurs ilk başladığında değil tabi ki. Diğer türlü pek mantıklı olmaz. Kursa başladığında da yaklaşık 1 ay kadar kendini tart, gitar çalıp çalamayacağını ya da hevesinin gidip gitmeyeceğini öğren. O 1 aylık süreçte kurs gitarı veya ödünç gitarla idare edersin.
kurs değil youtubedan izlicem eğitimleri

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
kurs değil youtubedan izlicem eğitimleri
O şekilde de olur herhalde ama o eğitimleri alırken onun ölçüsünü iyi belirlemen gerekir yine.
Neyse sen bilirsin. Hevesin giderse en kötü ihtimal fiyatı düşürüp 2. elde satarsın.

DaffyGraphic

80+ Silver
O şekilde de olur herhalde ama o eğitimleri alırken onun ölçüsünü iyi belirlemen gerekir yine.
Neyse sen bilirsin. Hevesin giderse en kötü ihtimal fiyatı düşürüp 2. elde satarsın.
aynen ama hevesimin öleceğini sanmıyorum.bir şeye heves saldımsa ömrümün sonuna kadar gider

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
pena alcam yada bırakcam bırakamssam mecbur pena.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam anladım.Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yuh 4kuzen 6 ark ne la.Hala çalıyomusun ?
Devamkeee ben çalıyorum bırakmayıda düşünmüyorum

Sami Järvi

80+ Silver
bence herkesin hayatında 1 enstruman bilmesi gerekir.Siz de gitar olsun olmasın bir enstrumana yönelmeniz faydanıza olcaktır.ve gitar çok hoş bir müzik aleti çalsanız hevesiniz daha çok artar bence

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Sana bağlı, eğer cidden bu gitarı çalmak istiyorsan kolay kolay sıkılmazsın zaten. Sadece ilk başladığında direkt yapamayıp pes etme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Ben hiç çalmadım ama heves kaçabilir

DaffyGraphic

80+ Silver
bence herkesin hayatında 1 enstruman bilmesi gerekir.Siz de gitar olsun olmasın bir enstrumana yönelmeniz faydanıza olcaktır.ve gitar çok hoş bir müzik aleti çalsanız hevesiniz daha çok artar bence
bencede hocam.
Sana bağlı, eğer cidden bu gitarı çalmak istiyorsan kolay kolay sıkılmazsın zaten. Sadece ilk başladığında direkt yapamayıp pes etme.
Hocam ben kolay kolay pes eden biris değilim.Bence pes etmem

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Genel olarak heves kaçması oluyor. Ben de aldım klasik sonra sarmadı sattım elektro aldım o da olmadı sattım. Başta herkes gibi çok heves ediyorsun müzisyenler gibi çalacağını zannediyorsun. Sonra eline alıyorsun o çıkan berbat sesi dinliyorsun. Sonra fark ediyorsun o seviyeye gelmek için çok uzun yolun olduğunu. Sonra da kim uğraşacak şimdi boş vakit yok diyip bırakıyorsun. Aslında boş vakit var ama gitar öğrenmeye çalışmaktansa oyun oynamak, gezmek daha cazip geliyor. Sonra gitar uzun bir süre yatışa geçiyor. Demem o ki pes etmemek lazım.

Top Bottom