Gitarımı akort edemiyorum

Fatih24

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
2,090
Yeni aldığım gitarımı Guitar tuna adlı uygulamadan akort etmeye çalışıyorum. Sorun şu diyelim ben E telini çalıyorum uygulamada B olarak gözüküyor bayağı sıktım yine de B gösteriyor.
E598EBE9-742F-4268-812E-15DF936CF760.png
B telini çalıyorum G telini gösteriyor. G telini çalıyorum D telini gösteriyor. Sıkıyorum biraz telleri kopacak diye korkuyorum. Bilen varsa yardım etsin lütfen

Sol üstten autoyu kapatıp hepsini tek tek yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En alttaki tel E sonra sırayla B - G - D - A - E

Autoyu kapatın hocam.

Alt tel çok gergin mi? Siz sıkamıyor olabilirsiniz bazı gitarlarda sıkması gerçekten zor olabiliyor.

Gerçekten çok sıktıysan başka bir telefonda dene mikrofondan ses tam gitmiyor olabilir

E teli demek ki B'ye yakın tonda bir ses veriyor, E telini iyice sık. Sıkabildiğin kadar. Çünkü başka açıklaması yok. Bir de başka akort uygulaması dene.

Alt tel çok gergin mi? Siz sıkamıyor olabilirsiniz bazı gitarlarda sıkması gerçekten zor olabiliyor.

Gerçekten çok sıktıysan başka bir telefonda dene mikrofondan ses tam gitmiyor olabilir
Deniyorum 1 dk.
En alt teli hala sıkabiliyorum

E teli demek ki B'ye yakın tonda bir ses veriyor, E telini iyice sık. Sıkabildiğin kadar. Çünkü başka açıklaması yok. Bir de başka akort uygulaması dene.
Biraz daha sıktım olucak gibi duruyor. Biraz daha sıkıcam sonucu yazarım :)

Oldu. çok teşekkür ederim herkese

F7A920FF-F4AF-435D-AE35-A773F9A13538.png

Son düzenleme:
:D helal olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,394
Üyeler