Yardım Gittigidiyor İade hakkında soru?

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
794
Siteden klavye sipariş etmiştim ve beğenmediğim için iade kodu ile geri gönderdim ve bu gün baktığımda saat 11 de kargo tekrar bana kargolanmış gözüküyordu bende hemen gönderdiğim kargonun kargo numarasından sorguladığımda bugün saat 14.26 teslim alındı yazıyor nasıl oluyor hiçbir şey anlamadım.

Son düzenleme:
Siteden klavye sipariş etmiştim ve beğenmediğim için iade kodu ile geri gönderdim ve bu gün baktığımda saat 9 da kargo tekrar bana kargolanmış gözüküyordu bende hemen gönderdiğim kargonun kargo numarasından sorguladığımda bugün saat 14.26 teslim alındı yazıyor nasıl oluyor hiçbir şey anlamadım.
kargo şirketi nedir?

aras kargo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

satıcıya mesaj attım ama dönmedi
bendede mngde oldu biz evdeyken gelmişler(miş) bulamamışlar sonra satıcıya göndermişler sonra o bize geri gönderdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

satıcıya mesaj at gittigidiyora at aras kargoya at cevap gelmezse tüketici hakem heyeti olabilir

bendede mngde oldu biz evdeyken gelmişler(miş) bulamamışlar sonra satıcıya göndermişler sonra o bize geri gönderdi
ben kargoyu iade için geri gönderdim ama saatler uyuşmuyor ürün tekrar kargoya 11 de verilmiş ama satıcı benim iade diye gönderdiğim ürünü 14 de teslim almış

ben kargoyu iade için geri gönderdim ama saatler uyuşmuyor ürün tekrar kargoya 11 de verilmiş ama satıcı benim iade diye gönderdiğim ürünü 14 de teslim almış
arasa mesaj at olmadı kargoyu geri gönderdiğin kargo şubesine git oraya sor veya satıcıya mesaj at

arasa mesaj at olmadı kargoyu geri gönderdiğin kargo şubesine git oraya sor veya satıcıya mesaj at
satıcı ya mesaj attım yanit bekliyorum olmadı müşteri hizmetlerini ararım

Geri