Neler Yeni

Yardım Amazon tr memnuniyetsizliği.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
sen konuyu oku diyorsun da yazdığımızı idrak etmiyorsun

Livaković

80+ Silver
Konuda sadece ürün kargodayken iade edememenden bahsediyorsun, hangi firma ürün kargodayken siparişi iptal ediyor? Trendyol, hepsiburada olsa gene aynı cevabı verecekler.
aradaki fiyat farkındanda bahsediyorum amazonu guardlamaktan başka hiçbir işe yaramıyorsun konudada belirttim zaten amazon guardları uzak dursun diye.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,241
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Amazon da bu hep böyledir ürün kargo aşamasında iken iptal etmezler almayın yenisi gönderelim derler bu yıllardır aynı. Kendince sebepleri vardır. Sonuçta seni mağdur etmiyorlar, vaktin gidecek ama mağdur olma durumun az. Ürünün yanlış kargo firmasına gelmesi ise orada bi tuhaflık var kendi içlerinde iletişim sıkıntısı olmuş belli bu yanlış tabii ki ayrıca kadın müşteri hizmetleri olunca şaşırmadım beni hep onlar bekletiyor 😂 Fiyat konusuna gelirsek otomatik farkı ödemeleri gerekiyor.

Livaković

80+ Silver
sen konuyu oku diyorsun da yazdığımızı idrak etmiyorsun
Dostum benim yazdıklarından tek anladığım amazonu guardladığın yazdığınızı idrak edebilmem için önce konuyu okuyup idrak etmeniz gerekiyor okumuş adamlar patır patır cevaplar veriyor güzel kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon da bu hep böyledir ürün kargo aşamasında iken iptal etmezler almayın yenisi gönderelim derler bu yıllardır aynı. Kendince sebepleri vardır. Sonuçta seni mağdur etmiyorlar, vaktin gidecek ama mağdur olma durumun az. Ürünün yanlış kargo firmasına gelmesi ise orada bi tuhaflık var kendi içlerinde iletişim sıkıntısı olmuş belli bu yanlış tabii ki ayrıca kadın müşteri hizmetleri olunca şaşırmadım beni hep onlar bekletiyor 😂 Fiyat konusuna gelirsek otomatik farkı ödemeleri gerekiyor.
Konuyu okumuş adamın halide farklı oluyor öncellikle düşünceniz için teşşekkürler hocam farkı ödemeyeceklerini belirtiyorlar net bir şekilde söylediler.

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
Hocam bazı şeylerin işinize gelmemesi o işin yanlış yapıldığını ya da o firmanın kötü olduğunu göstermez. Bir sipariş paketlendigi zaman ya da kargodayken iptal edilemez. 2+2=4 neyse bir siparişte kargolandiktan sonra iptal edilemez bütün firmalarda böyle. Kolaygelsin göndersin diye talep etmişsiniz ürünün satıcısı amazon mu başka biri mi?

amazondan dün itibari ile bir güç kaynağı sipariş etmiştim 12 bin lira üzerinden fakat aldıktan hemen sonra canlı sohbete bağlanarak kendilerine mng kargo ile bana gönderim sağlamamalarını çünkü yalansız samimi söylüyorum 10 tane ürün getirdilerse 10unu kırık getirmiş bir firmadır bu acaba kırık getirmez memnun eder mi? diye kafamda onu bile düşündürtmeyecek kadar travma etkisi bıraktıklarını söyleyebilirim dedimki kolay gelsinle gönderebilirmisiniz onlarda tabi ömer bey falan dediler kayıtda oluşturduklarına dair mail geldi buraya kadar hiçbir problem yok yarın oldu bugün bir bakıyorsun daha üzerinden 24 saat bile geçmemişken sipariş üzerinden fiyatı 2 bin lira düşürmüşler. ve mng kargo ile gönderim sağladıklarını gördüm beynime kan sıçradı amazondur bu çözer diyerek kendimi bir şekilde çözerler diye tatmin etmeye çalışıyordum sonrasında zaten hemen canlı sohbete bağlanarak sibel hanımla konu hakkında görüşmeye başladık ben bu dedikerimi aynen kendisine anlattım 10 15 dakika beni ekranlarımın açılmasını bekliyorum diyerek beni bekletti bu bekleme sırasında bile asla sakinliğimi bozmadım bana şu cevabı veriyorlar ürünü teslim almayın diyor bende diyorumki bu ürün daha yeni kargolanmış daha transferi bile olmayan ürünün iadesini neden yapamıyorsunuz dediğimde ise otomatik cevap şeklinde ürün tarafınıza geldiğinde teslim almadan iade edebilirsiniz diyor ben bu ürünün sorumluluğunu almadığımı adamlara ne kadar belirtsemde şuan adresime gelecek bir ürün olduğu için sorumlusu benim bu yaşanan durumla ilgili amazonun ben destek olacağını düşünmüşken her geçen gün amazonun dahada kötüye gittiğini farkettim amacım amazonu kötülemek değil sadece konu başlığnda görüldüğü gibi memnuniyetsizlik.

Konuyu okuyupta yeğeni yok amazondan olurmu diyip beni linçleyecek tayfa konudan uzak dursun lütfen.

düzgünce konuyu okumuş adam durumu anlar zaten okumadan amazon yapmaz yazmayınız.
Fatura kesilmiş bir ürünü iptal edemezsin adamların politikası bu yönde bende iptal etmek istedim ama olmamıştı (ama amazon hiçbir Zaman beni mağdur etmedi)

Livaković

80+ Silver
Kargo konusunu evet belki birşekilde kabullenebilirdim fakat aradaki fiyat farkını kabul etmemelerini kabullenemem ki muhtemelen ben iade edene kadar o indirim o fiyat değişip dahada uçabilir olabilir ama müşteri kaybedecekler aslında direkt amazonun merkezine durumu iza etmeli

Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
crazy
kargo meselesi bölgesel olabilir, seçim hakkı verebilecek olsa zaten kargo seçeneğini ürünü almadan sorardı, müşteri hizmetleriyle konuşulduğu halde durumun değişememesi çok anormal gelmedi. muhtemelen farklı müşteri hizmetlerine ulaşsanız mümkün değil dahi diyebilir.

kargo iade konusunda da, kargoya verilen ürün alıcı reddetmeden yarı yoldan dönemez, hiçbir alışverişte yapılmıyor bu, kapıda teslim almadan iade edersiniz, bende daha kötüsü oldu, kargoya verilmeden iptal ettiğim halde 2-3 saat sonra kargoya verilmişti, iptal etmeyeceğim bir ürün olsa kesinlikle bu kadar hızlı kargoya verilemezdi :LOL:

bu arada fiyat konusunda, daha ürünü teslim almadan kargoda indirime girdi, müşteri hizmetleri teslim almadan kapıda iade ederek tekrar alabilirsiniz demişti, hiç hediye çeki veririz konusu açılmadı, 2-3 farklı temsilciyle görüşsem en azından birisi teklif edebilirdi, amazonda malesef farklı müşteri hizmetlerinin farklı cevapları oluyor

Livaković

80+ Silver
Hocam bazı şeylerin işinize gelmemesi o işin yanlış yapıldığını ya da o firmanın kötü olduğunu göstermez. Bir sipariş paketlendigi zaman ya da kargodayken iptal edilemez. 2+2=4 neyse bir siparişte kargolandiktan sonra iptal edilemez bütün firmalarda böyle. Kolaygelsin göndersin diye talep etmişsiniz ürünün satıcısı amazon mu başka biri mi?
ürünün satıcısı amazondur ve ayrıca işime gelip gelmemesiyle alakası yoktur hocam yaşadığım şehirdeki şubedeki arkadaşlarla kavgalıyız ve ürünü adam gibi getirmiyorlar daha getirdiklerini görmedim

kargo meselesi bölgesel olabilir, seçim hakkı verebilecek olsa zaten kargo seçeneğini ürünü almadan sorardı, müşteri hizmetleriyle konuşulduğu halde durumun değişememesi çok anormal gelmedi. muhtemelen farklı müşteri hizmetlerine ulaşsanız mümkün değil dahi diyebilir.

kargo iade konusunda da, kargoya verilen ürün alıcı reddetmeden yarı yoldan dönemez, hiçbir alışverişte yapılmıyor bu, kapıda teslim almadan iade edersiniz, bende daha kötüsü oldu, kargoya verilmeden iptal ettiğim halde 2-3 saat sonra kargoya verilmişti, iptal etmeyeceğim bir ürün olsa kesinlikle bu kadar hızlı kargoya verilemezdi :LOL:

bu arada fiyat konusunda, daha ürünü teslim almadan kargoda indirime girdi, müşteri hizmetleri teslim almadan kapıda iade ederek tekrar alabilirsiniz demişti, hiç hediye çeki veririz konusu açılmadı, 2-3 farklı temsilciyle görüşsem en azından birisi teklif edebilirdi, amazonda malesef farklı müşteri hizmetlerinin farklı cevapları oluyor
sizede geçmiş olsun hocam.

Fatura kesilmiş bir ürünü iptal edemezsin adamların politikası bu yönde bende iptal etmek istedim ama olmamıştı (ama amazon hiçbir Zaman beni mağdur etmedi)
sence faturayı kestikleri gibi fiyatın düşmesi ve iade etmemde problem çıkması bir tesadüfmü?

"thorxium"

80+ Bronze
amazondan dün itibari ile bir güç kaynağı sipariş etmiştim 12 bin lira üzerinden fakat aldıktan hemen sonra canlı sohbete bağlanarak kendilerine mng kargo ile bana gönderim sağlamamalarını çünkü yalansız samimi söylüyorum 10 tane ürün getirdilerse 10unu kırık getirmiş bir firmadır bu acaba kırık getirmez memnun eder mi? diye kafamda onu bile düşündürtmeyecek kadar travma etkisi bıraktıklarını söyleyebilirim dedimki kolay gelsinle gönderebilirmisiniz onlarda tabi ömer bey falan dediler kayıtda oluşturduklarına dair mail geldi buraya kadar hiçbir problem yok yarın oldu bugün bir bakıyorsun daha üzerinden 24 saat bile geçmemişken sipariş üzerinden fiyatı 2 bin lira düşürmüşler. ve mng kargo ile gönderim sağladıklarını gördüm beynime kan sıçradı amazondur bu çözer diyerek kendimi bir şekilde çözerler diye tatmin etmeye çalışıyordum sonrasında zaten hemen canlı sohbete bağlanarak sibel hanımla konu hakkında görüşmeye başladık ben bu dedikerimi aynen kendisine anlattım 10 15 dakika beni ekranlarımın açılmasını bekliyorum diyerek beni bekletti bu bekleme sırasında bile asla sakinliğimi bozmadım bana şu cevabı veriyorlar ürünü teslim almayın diyor bende diyorumki bu ürün daha yeni kargolanmış daha transferi bile olmayan ürünün iadesini neden yapamıyorsunuz dediğimde ise otomatik cevap şeklinde ürün tarafınıza geldiğinde teslim almadan iade edebilirsiniz diyor ben bu ürünün sorumluluğunu almadığımı adamlara ne kadar belirtsemde şuan adresime gelecek bir ürün olduğu için sorumlusu benim bu yaşanan durumla ilgili amazonun ben destek olacağını düşünmüşken her geçen gün amazonun dahada kötüye gittiğini farkettim amacım amazonu kötülemek değil sadece konu başlığnda görüldüğü gibi memnuniyetsizlik.

Konuyu okuyupta yeğeni yok amazondan olurmu diyip beni linçleyecek tayfa konudan uzak dursun lütfen.

düzgünce konuyu okumuş adam durumu anlar zaten okumadan amazon yapmaz yazmayınız.
Kanka, ben de söylemiştim bir kere öyle, bana sistem yapıyor, biz değiştirmiyoruz demişlerdi. Doğrudur zaten, ama ürün geldiğinde sorun yoktu, paketi ne kadar darma duman olsa da.
Yani bence gelsin ürün, bir şey varsa üründe, iade edip yenisini söylersin.
Yada ürünü başka akrabanın,arkadaşının adresine söyleyebilirsen, o bölgeye başka kargo firması bakıyor olabilir, o sayede başka güvenilir (Kolay Gelsin) gibi bir yerden alabilirsin kargonu.

Livaković

80+ Silver
dediğim gibi yaptıkları hiç hoş bir davranış değildi ki zaten bu davranışlarından sonra birdaha kendilerinden alışveriş yapmayı düşünmüyorum keza daha kendilerinin sattıkları üründe destek olamayanlar aracı firmadan ürün aldığımda satıcıyla halledin diyip aradan çekilirlerdi diye düşünüyorum amazonun her geçen gün diğer firmalardan farksız olduğunu düşünüyorum

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf

kanka şöyle anlatayım çoğu kişi yazmıştır. amazon satın alırken ya seçenek sunar yada tek seçenek sunar. örn: alırken mng ile mi gönderelim 0 TL, yada X firmasıyla mı gönderelim şu kadar TL gibi. sen satın alırkne MNG seçimi yaptıysan bu sonradan değiştirilmiyor diğer firmalarda değiştirmiyor. ve müşteri temsilcisinede bağlansan şefede bağlansan bunun için kayıt açtık diyorlar fakat seçimine göre kargo süreci devam ediyor çünkü bu amazon 10 15 kişiye satış yapmıyor günlük yüzbinlerce sipariş çıkışları varki tek tek insanların kargo değişikliklerine yanıt veremiyor. vermedikleri içinde satın alım kısmında kargo seçimi koyuyor eğer senin bölgene destek varsa. hatta hepsiburadadan örnek vereyim ürünün ilanında yarın hepsijetle kapında yazıyor siparişi verirken altta dikkat etmezsen sana Aras veya başka bir kargoyala gönderiyor ve süreç uzuyor. yani ertesigün kapında yalan olabiliyor. bu kısımda amazonluk vah vha tüh tüh gibi bir şey ben göremedim. amazon babamında oğlu değil savunmam elin amerikanını. diğer indirim kısmında ise bende ekran kartı aldım 13 bin tl verdim kampanyaya girdi 2-3 gün içinde ve fiyatı 9 bin bandına düştü, aradaki tüm fiyat farkını anında hesabıma geri yatırdılar, yurtdışından mouse aldım bozuk çıktı ürün sizde kalsın iadenizi yapıyoruz dediler. yani fiyat ve masraf çıkan şeyler amazon baya tükecinin yanında olabiliyor. he yanında olmadığı durumlarda satıcı amazon gönderici amazon olmaması durumunda yaşaıyor. örn amazonda A firması satış yapıyor yurtdışından aldın bozuk geldi, ürün sizde kalsın diyemiyor.

ürünün satıcısı amazondur ve ayrıca işime gelip gelmemesiyle alakası yoktur hocam yaşadığım şehirdeki şubedeki arkadaşlarla kavgalıyız ve ürünü adam gibi getirmiyorlar daha getirdiklerini görmedim

sizede geçmiş olsun hocam.

sence faturayı kestikleri gibi fiyatın düşmesi ve iade etmemde problem çıkması bir tesadüfmü?
Fatura kesilmiş ise hiçbir şey yapamazsın bukadar net hocam bende aynı durumdan muzdarip oldum ama haklılar.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom