grasdiyas
80+ Silver
benim yazılım hayallerim uçtumu şimdiKesinlikle alınmazsın
Yani ne gerek var (!)
benim yazılım hayallerim uçtumu şimdiKesinlikle alınmazsın
Yani ne gerek var (!)
Maalesefbenim yazılım hayallerim uçtumu şimdi
Galiba evet okadar kişinin kayıtları nasıl tutuluyosa artıkLa o zaman biz şimdi MSÜ'ye de mi giremicez.
La benim bir sürü üç bir den duramayan tanıdıklarım nasıl MSÜ den subay falan oldu o zamanGaliba evet okadar kişinin kayıtları nasıl tutuluyosa artık
Bilmiyorumki şirketler felan dikkate alıyor bunu galiba belkide puanı yüksek olup atanamayanlar bu yüzden atanamıyor gerçek olmayada bilir ama büyük ihtimal gerçektir diye düşünüyorum kimse iş yerinde po.. bağılmlısı istemez heraldeLa benim bir sürü üç bir den duramayan tanıdıklarım nasıl MSÜ den subay falan oldu o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
La şimdi Tıp okusakda mı sıkıntı çıkarır La biz okumayak mı şimdi?
Kardeşim ama biliyorsun ki bu gerçek olma ihtimali düşük yaani şöyle pedf. ili videoları izleyen bile var tanıdığım (amacı malum şey değil) ama hicbirsey de olmamışBilmiyorumki şirketler felan dikkate alıyor bunu galiba belkide puanı yüksek olup atanamayanlar bu yüzden atanamıyor gerçek olmayada bilir ama büyük ihtimal gerçektir diye düşünüyorum kimse iş yerinde po.. bağılmlısı istemez heralde
Girersin ne olacakLa o zaman biz şimdi MSÜ'ye de mi giremicez.
Kardeşim ama biliyorsun ki bu gerçek olma ihtimali düşük yaani şöyle pedf. ili videoları izleyen bile var tanıdığım (amacı malum şey değil) ama hicbirsey de olmamış
Bişe olmaz galiba ya düşündümde onca milyonlarca kişinin goole geçmişini tutacak değiller adamın biri instagramda hepsi gözüküyor demişti ne kadar doğru bilmem amaGirersin ne olacak
Google gizli sekmeyi sadece Vpn ile kullanmak ilerde başımıza iş açmaz değil mi?