Gizli sekmeyi Vpn ile kullanmak ilerde başımıza iş getirir mi?

Galiba evet okadar kişinin kayıtları nasıl tutuluyosa artık
La benim bir sürü üç bir den duramayan tanıdıklarım nasıl MSÜ den subay falan oldu o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

La şimdi Tıp okusakda mı sıkıntı çıkarır La biz okumayak mı şimdi?

Son düzenleme:
La benim bir sürü üç bir den duramayan tanıdıklarım nasıl MSÜ den subay falan oldu o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

La şimdi Tıp okusakda mı sıkıntı çıkarır La biz okumayak mı şimdi?
Bilmiyorumki şirketler felan dikkate alıyor bunu galiba belkide puanı yüksek olup atanamayanlar bu yüzden atanamıyor gerçek olmayada bilir ama büyük ihtimal gerçektir diye düşünüyorum kimse iş yerinde po.. bağılmlısı istemez heralde

Bilmiyorumki şirketler felan dikkate alıyor bunu galiba belkide puanı yüksek olup atanamayanlar bu yüzden atanamıyor gerçek olmayada bilir ama büyük ihtimal gerçektir diye düşünüyorum kimse iş yerinde po.. bağılmlısı istemez heralde
Kardeşim ama biliyorsun ki bu gerçek olma ihtimali düşük yaani şöyle pedf. ili videoları izleyen bile var tanıdığım (amacı malum şey değil) ama hicbirsey de olmamış

Kardeşim ama biliyorsun ki bu gerçek olma ihtimali düşük yaani şöyle pedf. ili videoları izleyen bile var tanıdığım (amacı malum şey değil) ama hicbirsey de olmamış
Girersin ne olacak
Bişe olmaz galiba ya düşündümde onca milyonlarca kişinin goole geçmişini tutacak değiller adamın biri instagramda hepsi gözüküyor demişti ne kadar doğru bilmem ama

Ekler

• download.jpg
    download.jpg
    8.5 KB · Hit: 26
Gizli sekme bir şey gizlemiyor. Senin tarayıcında geçmis kaydı tutmuyor sade. Ama başka yerde tutuluyor.

En kötü durumda arama tercihlerine uyan reklamlar alırsın.

Bir şey olmaz. Siyasetçi ya da iş insanı falan olsan sıkıntı çıkartır da. İndirim kovalayan fakirlerin internet geçmişiyle kimse önemsemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,340
Üyeler
186,466
Son üye
draxyonline
Geri