Glocalzone üzerinden telefon almak güvenilir mi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,266
Merhabalar, Sahibinden üzerinden sıfır cihaz alırken nelere dikkat etmek gerekiyor yüzyüze alacağız cihazı herhangi bir dolandırıcılık olma ihtimali var mı cihaz ip 17 pro

Merhabalar, sahibindendeki satıcıların güven vermemesi yüzünden Glocalzone adlı uygulamaya yöneldim güvenilir midir dolandırılma ihtimali var mı

Son düzenleme:
Merhabalar, Sahibinden üzerinden sıfır cihaz alırken nelere dikkat etmek gerekiyor yüzyüze alacağız cihazı herhangi bir dolandırıcılık olma ihtimali var mı cihaz ip 17 pro
özellikle kapalıda var ztn ürünü alırken açtırmıyorsa almazsan ikinci el olacak diyorsa topukla oradan parayı aldıktan sonra yediğin kazıkla kalırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde kapalı kutu zor değil artık elle yapıyorlar onu

özellikle kapalıda var ztn ürünü alırken açtırmıyorsa almazsan ikinci el olacak diyorsa topukla oradan parayı aldıktan sonra yediğin kazıkla kalırsın

birde kapalı kutu zor değil artık elle yapıyorlar onu
Daha yeni çıkan cihaz olduğundan birde ne gibi şeyler olabilir ki

Yd ise iphonelarda girmeyin. 4 ay çile çekersiniz. Tr orijinalse o paraya gidin medimarkt vatan gibi yerlerden alın.

Yd ise iphonelarda girmeyin. 4 ay çile çekersiniz. Tr orijinalse o paraya gidin medimarkt vatan gibi yerlerden alın.
icloud yansıtmayla falan halledilir diye düşünüyorum ki zaten 1-2 seneye yurtdışına çıkacağımdan geçici olacak bu öteki türlü bende almazdım

Peki öneriniz var mı ne yapılmalı sizce
açık kutu satan yerler çok ona bak bunda bakabilirsin ama adam kutuyu açtırmam derse seni dolandıracak demektir

Peki öneriniz var mı ne yapılmalı sizce
birde olur telefonu açarsın şarj yok derse yine sakın alma sahte maketini yapıp içine ışık koyuyorlar sanki ekran geliyormuş gibi gözüküyor

icloud yansıtmayla falan halledilir diye düşünüyorum ki zaten 1-2 seneye yurtdışına çıkacağımdan geçici olacak bu öteki türlü bende almazdım
İmeiyi halledemiyorsunuz öyle diye biliyorum. Gerçi şimdi alsanız seneye Eylülr kadar kullanırsınız. O zamanda sıkıntı kalmaz. Dikkatli olun ama siz her türlü testleri sorguyu falan yapın.

İmeiyi halledemiyorsunuz öyle diye biliyorum. Gerçi şimdi alsanız seneye Eylülr kadar kullanırsınız. O zamanda sıkıntı kalmaz. Dikkatli olun ama siz her türlü testleri sorguyu falan yapın.
yansıtma yapılınca telefon yakında tutulduğu sürece her şeyi yapabiliyor neredeyse

Bir de Glocalzone isimli bir uygulama varmış yurtdışına seyahat edenler üzerinden ürün getirtme servisi buradan almak güvenilir olur mu acaba

Geri