Neler Yeni

🔥İndirim Gloirous Model O-D 299TL

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
DA V2' nin nası muadili oluyo kanka anlatsana bilek
Anlatsam da anlayacağını düşünmüyorum maalesef. Daha önce de Pulsefire haste konusunda aynı muhabbeti çevirdin oraya cevap yazdım. Marka/model fan boyluğu kötü.
Razer DA V2'den geçilir mi
Geçmesine geçilir de neden DA v2 değiştirmek istiyorsun? Yani görsellik haricinde bir yükseltme yapmış sayılmazsın.

Son düzenleme:

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Razer DA V2'den geçilir mi
Denemek için geçilir yani de öbür türlü attan inip ata binersin yani bir şey değişmez. Kalite anlamında V2 çok daha iyi tabii ki. Eğer eli terleyen birisi isen anca o zaman V2 yerine bunu tercih et derim.

Nowitzer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Fahrettin
Geçmesine geçilir de neden DA v2 değiştirmek istiyorsun? Yani görsellik haricinde bir yükseltme yapmış sayılmazsın.
Sesinden memnun değilim. Mesela yan tuşu çok sesli çalışıyor sanki böyle yay sesi gibi. Oyun oynarken çok duymuyorum ama rahatsız ediyor sesini duyduğum zaman.

SadeceSeyf

80+ Gold
Alınır mı arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ

GLORIOUS Model O ve GLORIOUS Model D, çok benzer performans gösteren ultra hafif oyun fareleridir. Ana fark, bu iki farenin şeklidir. Model O, çok yönlü bir faredir, Model D ise sağa eğimli bir tasarıma sahiptir. Model D ayrıca daha yüksek bir kalkış mesafesine sahiptir ve Model O'dan daha esnek görünmektedir.
Hangisini öneriyorsunuz?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sesinden memnun değilim. Mesela yan tuşu çok sesli çalışıyor sanki böyle yay sesi gibi. Oyun oynarken çok duymuyorum ama rahatsız ediyor sesini duyduğum zaman.
Sağ ve sol click sesini ve hissiyatını ben de sevmiyorum Razerin ama yan tuşlardan da hiç rahatsız olmadım. Yani Glorius mouselarda da benzerdir diye tahmin ediyorum. Mouse'un eskidiyse ve yenilemek istiyorsan geçebilirsin ama yan tuş sesine bir şey diyemeyeceğim.
Alınır mı arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
İhtiyaç varsa her türlü

SadeceSeyf

80+ Gold
Sağ ve sol click sesini ve hissiyatını ben de sevmiyorum Razerin ama yan tuşlardan da hiç rahatsız olmadım. Yani Glorius mouselarda da benzerdir diye tahmin ediyorum. Mouse'un eskidiyse ve yenilemek istiyorsan geçebilirsin ama yan tuş sesine bir şey diyemeyeceğim.

İhtiyaç varsa her türlü
İhtiyaç yok ama güzel gibi ^^

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak

GLORIOUS Model O ve GLORIOUS Model D, çok benzer performans gösteren ultra hafif oyun fareleridir. Ana fark, bu iki farenin şeklidir. Model O, çok yönlü bir faredir, Model D ise sağa eğimli bir tasarıma sahiptir. Model D ayrıca daha yüksek bir kalkış mesafesine sahiptir ve Model O'dan daha esnek görünmektedir.
Bedava fiyat mousede lazımdı para olmadığı zamana denk geldi içim ağlıyor şuan... :(

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Anlatsam da anlayacağını düşünmüyorum maalesef. Daha önce de Pulsefire haste konusunda aynı muhabbeti çevirdin oraya cevap yazdım. Marka/model fan boyluğu kötü.
Marka model takıntım olsa Fury Z kullanmazdım kanka 3360 olan fareyi v2 ile kıyaslamak hata :D

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
beyaz rengi çabuk kirlenir mi
Edit: stoğu tükenmiş

Son düzenleme:

athelus

80+