9ndependiet
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
Bana da çok saçma geldi rengine göre fiyat biçmek. Rica ederimBeyazına farklı fiyat girmişler yaTeşekkür ettim hocam yine de.
Bana da çok saçma geldi rengine göre fiyat biçmek. Rica ederimBeyazına farklı fiyat girmişler yaTeşekkür ettim hocam yine de.
Karaborsa gibi bir şey olmuş zaten beyaz renk wireless model d'ler. Eski de olsa çok hoşuma gidiyor shape'i ve aydınlatmaları falan.Bana da çok saçma geldi rengine göre fiyat biçmek. Rica ederim![]()
Hocam 750TL 150TL kuponu bulamadım. Nereden bulabilirim. Bİr kontrol eder misiniz?
750Tlye 150 kupon ile 709TL ye düşüyor dünki indirimden 40 Tl daha ucuz
premium üye olunca geliyor hocam .Hocam 750TL 150TL kuponu bulamadım. Nereden bulabilirim. Bİr kontrol eder misiniz?
Hocam ergonomik olarak nasıl ve rekabetçi oyunlarda nasıl ?bende var memnunum valla pamuk gibi çok hafif kablosu da kumaş kablosu gibi kablo olduğuna hak getire o derece hafif kablosuz sanki mouse
Hayırlı olsun hocam Vesile Olduysak ne mutlu bize@SerhatKRbb
Teşekkürler dostum bugün mouse elime ulaştı yeni kutusunu açıp deneme şansım oldu. Gerçekten şahane bir mouse. O kadar beğendim ki şimdi wireless versiyonunu kovalayacağım.