Steelseries Qck Edge XL aldım ben baya da memnunum. Glorious D mouse var bende de. Kesinlikle öneririm. Hem sade hem de uygunGlorious model d mouse için fps mousepad almak istiyorum önerilerini alabilirsem sevinirim. Bütçe farketmez.
1000 tl bütçeye klasse mi alacakwraith esportsun cam mousepadine bakabilirsin kullananlar çok memnun kumaş gibi ilerde eskisi gibi olmama derdi olmaz, onun dışında klasse longteng bakabilirsin
ikinci el artisan ve mpc450 bakabilirsinGlorious model d mouse için fps mousepad almak istiyorum önerilerini alabilirsem sevinirim. Bütçe farketmez.
klasse mousepadler iyidir ben bir kaç saattir kullanıyorum da sana bir şey soracağım bende glorşous mouse aldım ve mouse taktıktan sorna glorious uygulamasını açtığımdan bu yana mouse kullanamıyorum ve tekerlekte kırmızı bir ışık yanıp sönüyorGlorious model d mouse için fps mousepad almak istiyorum önerilerini alabilirsem sevinirim. Bütçe farketmez.
Hocam şarjı bittiğinde öyle oluyor. Bir yazılım güncellemesi yap istersen.klasse mousepadler iyidir ben bir kaç saattir kullanıyorum da sana bir şey soracağım bende glorşous mouse aldım ve mouse taktıktan sorna glorious uygulamasını açtığımdan bu yana mouse kullanamıyorum ve tekerlekte kırmızı bir ışık yanıp sönüyor