GLORİOUS MODEL I VS MODEL O

ismailkartal_fan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
137
beyler sizce başlıktaki gibi model ı mı yoksa model o mu birde sizce 589 TL'ye model ı almak mantıklımı

teşekkürederim birde sizce 589 TL'ye model ı almak mantıklımı?

Önceki indirimden I almış birisi olarak direkt O derim.

hocam model o biraz bütçemi aşıcakra sizce 589 TL'ye model ı alınır mı?
Elim 19 cm civarında. Model I için büyük diyorlardı bu kadar beklemiyordum. Elin küçükse hiç önermiyorum. Ama yok elim büyük dersen düşünebilirsin. Ek olarak eli terleten bi yapısı var. Forumda araştırıp indirim konusunu bulabilirsen daha detaylı kullanıcı yorumları bulabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama bunlar dışında görünüş olarak çok güzel bir mouse.

Elim 19 cm civarında. Model I için büyük diyorlardı bu kadar beklemiyordum. Elin küçükse hiç önermiyorum. Ama yok elim büyük dersen düşünebilirsin. Ek olarak eli terleten bi yapısı var. Forumda araştırıp indirim konusunu bulabilirsen daha detaylı kullanıcı yorumları bulabilirsin.

Bu terleme bir bende olmuyor galiba. Bu arada küçük el olayına katılıyorum benimde el ufak o yüzden ilk zamanlar özellikle çok zorlandım. Alacaklar bunu göz önünde bulundursun.

deathadder essential gözlemlerime göre büyük bi mouse hemen hemen aynılar onu çok rahat kavrayabiliyorum

Geri