ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,599

Glorious Model O 2 Mini GLO-MS-OMV2-MB Kablolu Siyah Oyuncu Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Kim niye kablolu almak istesin ki. Bile bile özellikten kendini yoksun bıraksın?Kablolu almak isteyenler için güzel ürün bence
Şarjla vs. uğraşmak istemeyen olabilir kablosuzda takılma sorunları da oluyorKim niye kablolu almak istesin ki. Bile bile özellikten kendini yoksun bıraksın?
Takılma sorunu olmuyor. Kablosuz modelleri zaten şarj takılı iken de kablolu şekilde kullanabilirsinizŞarjla vs. uğraşmak istemeyen olabilir kablosuzda takılma sorunları da oluyor
Nasıl olmuyor daha dün bununla ilgili konu gördüm, kablolu bile takılırken kablosuz nasıl takılmasın?Takılma sorunu olmuyor. Kablosuz modelleri zaten şarj takılı iken de kablolu şekilde kullanabilirsiniz![]()
Siz genelleme yaptınız bende aynı şekilde yaptım. Her kablosuz fare takılacak diye bir kaide yok. Artık 8000 hz polling rate e sahip klavye ve fareler üretiliyor. Saniyede 8000 raporlama yapan bir cihaz niye takılsın? Önemli olan sahip olduğu sensör ve mcu.Nasıl olmuyor daha dün bununla ilgili konu gördüm, kablolu bile takılırken kablosuz nasıl takılmasın?
Kullandin mi böyle konsuuyorsun..milleti tanıtma çok güzel mouse hafifcop duruyor almayın bence onun yerine wraithde vxe r1 mi ne vardı
Kullandin mi böyle konsuuyorsun..milleti tanıtma çok güzel mouse hafif