❌İndirim Bitti! Glorious Model O 2 Mini GLO-MS-OMV2-MB Kablolu Siyah Oyuncu Mouse 1.399TL

bunun kablosuz kapalı kutusunu gaming gen tr faturalı olanı 1.400 e veriyorum

Nasıl olmuyor daha dün bununla ilgili konu gördüm, kablolu bile takılırken kablosuz nasıl takılmasın?
Siz genelleme yaptınız bende aynı şekilde yaptım. Her kablosuz fare takılacak diye bir kaide yok. Artık 8000 hz polling rate e sahip klavye ve fareler üretiliyor. Saniyede 8000 raporlama yapan bir cihaz niye takılsın? Önemli olan sahip olduğu sensör ve mcu.

Kullandin mi böyle konsuuyorsun..milleti tanıtma çok güzel mouse hafif

kullanmama gerek yok bırader herhangi mouse'dan başka bir şey değil o mouse ben arkadasa o fiyata daha iyi ürün sundum araba değil ki bu kullanmadan yorum yapamayasın mouse dediğin elinin altında hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyler özellikleri berbat ve o fiyata orta düzey mouse alabiliyor adam wraithden ne anlatıyorsun anlamadım yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1750446047630.webp

3k ya sattıkları mouse'a bak sensor bile yazmamışlar .D bu fiyattan ucuza 32k dpi piyasanın en iyi sensorlerinden birine sahip olan scyrox v6 v8 satın alabiliyorsun markanın genel olarak ne b.. oldugunu ürünlerine bakarak anlayabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,478
Üyeler
183,437
Son üye
romulo
Geri