Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Glorious Model O- Wireless - 999₺

SadeceSeyf

80+ Gold
Skatez yapısı Glorioustan farklı biliyorsun değil mi? Ayrıca Ajazz'ın stok skatezleri daha iyi kayıyor ayrıca. Kullandığınız mousepadden kaynaklı aşınma yapmış olabilir. Aynısı kendi model o wireless'imde de mevcuttu wireless mouseların tümünde mevcut o dediğiniz durum. Darmoshark M3'te de benzeri yaşanıyordu.
Skatezi yamultacak kadar nasıl bir mousepad olabilir :D dağ taşa sürtmüyoruz ya bunu :D neyse hocam siz daha iyi bilirsiniz ben yatıyorum iyi geceler

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Ben de olanda değil hocam neyi anlamak istemiyorsunuz ? büyük skatez yamuk. Usb çıkan yer elini sağa sola oynatınca oynuyor yerinden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayriyetten hafif sıkıncı hafif bakın çatur çutur kenarlardan ses geliyor mousedan ilk defa bu mouse da gördüm böyle bir şey
İki mouse arasında 10 gram fark var hocam. Hafif olması için incelttikçe inceltiyorlar mantıken. Glorios model O'dan 10 gram civarı daha hafif aj199.

Özellikle honeycomb shell kullanıyorsanız o sesler çok normal.

Skatezi yamultacak kadar nasıl bir mousepad olabilir :D dağ taşa sürtmüyoruz ya bunu :D neyse hocam siz daha iyi bilirsiniz ben yatıyorum iyi geceler
İki mouse'da %100 PTFE materyel kullanıyor hocam arada şekil farkı var sadece. Beğenmiyorsanız satın AJ199u ben alayım bari.

Darmoshark N3te var ayrıca. Glorioustan iyidir.

SadeceSeyf

80+ Gold
İki mouse arasında 10 gram fark var hocam. Hafif olması için incelttikçe inceltiyorlar mantıken. Glorios model O'dan 10 gram civarı daha hafif aj199.
Valla ben kullanım deneyemimi yazıyorum. Değişen gövde kapağı sol tarafta çıkıntı oluşturuyor sağ taraf düz. Skatez skatez bölgesinin üzerinde yağıştırılmış. HK Gaming mouselarda aynı gramdı sanırım Onlar yemin ediyorum çok daha kaliteliydi. Zerre ses gelmiyordu mousedan. Bu çat çut. He memnun muyum tabi ki memnunum. Sensör falan çok iyi akanzi ama kullanıcı deneyimim bunlardan ibaret

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
Valla ben kullanım deneyemimi yazıyorum. Değişen gövde kapağı sol tarafta çıkıntı oluşturuyor sağ taraf düz. Skatez skatez bölgesinin üzerinde yağıştırılmış. HK Gaming mouselarda aynı gramdı sanırım Onlar yemin ediyorum çok daha kaliteliydi. Zerre ses gelmiyordu mousedan. Bu çat çut. He memnun muyum tabi ki memnunum. Sensör falan çok iyi akanzi ama kullanıcı deneyimim bunlardan ibaret
hocam sana sıkıntılı ürün gelmiş saydıklarının hiçbiri yok benimkinde şuan. ne skatez sorunu nede gıcırdama sesi yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Mira s 61 gram AJ199 honeycomb shell 59 gram fakat mira s kablolu AJ199 kablosuz daha ağır komponentler bulunduruyor içinde. wireless vericisi vs.

Mr.Tengri

80+
Bende de ajazz aj199 var. skatesleri yamuk değil, düzgün ama kayma performansı kötü. TTC encoder falan denilmiş ama kullandığım en kötü mouse tekerleğine sahip olduğunu söyleyebilirim. Çok loose, tactile değil. Üzerine biraz kuvvet uygulasam içine göçecek gibi. Allahtan rattle falan yok. Deliksiz kapakta gıcırdıyor. Delikli de sorun yok. Kapağı vs. değişen modüler mouseların tamamında bu gıcırdama olayı oluyor. Orochi v2, Rampage Fury z, Pwnage ergo custom wireless, Delux M820DC hepsini kullandım hepsinde de sorun yaşadım. Glorious'un her mouse'unda da yaşadım bunu modüler olmamasına rağmen. Model O, Model D, Model O- pink edition, Model O wireless, Model D wireless'ta yaşadım. Glorious kalite olarak rezalet bir firma. Çok söveni var redditte vs. Benim deneyimlerimde hiç iyi değil. Mouseları fena değil ama kalitesini arttırması lazım. Birde rgb açıkken mouseları ısınıyor 😃😃. RGB ile donatmışlar. Model O wireless pili 1 günde bitiyordu.

JANEH

80+ Bronze
Bende de ajazz aj199 var. skatesleri yamuk değil, düzgün ama kayma performansı kötü. TTC encoder falan denilmiş ama kullandığım en kötü mouse tekerleğine sahip olduğunu söyleyebilirim. Çok loose, tactile değil. Üzerine biraz kuvvet uygulasam içine göçecek gibi. Allahtan rattle falan yok. Deliksiz kapakta gıcırdıyor. Delikli de sorun yok. Kapağı vs. değişen modüler mouseların tamamında bu gıcırdama olayı oluyor. Orochi v2, Rampage Fury z, Pwnage ergo custom wireless, Delux M820DC hepsini kullandım hepsinde de sorun yaşadım. Glorious'un her mouse'unda da yaşadım bunu modüler olmamasına rağmen. Model O, Model D, Model O- pink edition, Model O wireless, Model D wireless'ta yaşadım. Glorious kalite olarak rezalet bir firma. Çok söveni var redditte vs. Benim deneyimlerimde hiç iyi değil. Mouseları fena değil ama kalitesini arttırması lazım. Birde rgb açıkken mouseları ısınıyor 😃😃. RGB ile donatmışlar. Model O wireless pili 1 günde bitiyordu.
hocam model o ile minus birbirinden çok farklı 2 fare özelliklerini karşılaştırırsanız anlıyacaksınızdır kendi sitesinden de bakabilirsiniz

Zeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
zeus k

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539