Şubesi nerede biliyor musun?benimki de verilmedi görünüyor, umarım pazartesi verirler de salı gelir
3 gün sonra iptal ederlerse ben sağlam bir küfür ederim bunlareİptal edilecek gibi duruyor bakalım
iptal olsa onaylanmaz diye düşünüyorum ama?3 gün sonra iptal ederlerse ben sağlam bir küfür ederim bunlare
Bence burada büyük bir çakallık dönüyor ama tam anlayamadımiptal olsa onaylanmaz diye düşünüyorum ama?
Ben aldim kullaniorm memnunum şu anBazen şu al satçılar cılkını çıkarıyor evga z20 alacaktım kalmadı sahibindende adam 1400e almış 2800e satıyor 2 olsa anlıyacağımda
Daha gecen razer viper ultimate aldım yetmedi bunu da aldımshape olarak fk klonu arkadaşlar elleriniz benim gibi 18x8 ise ve claw tutuyorsanız en mükemmel simetrik mouse olarak geçen fk serisinden bir adet almış gibi düşünün. ve de şuan sora vgn f1 xm2we gibi claw için tasarlanmış mouseler ile boyutları 1 e 1 ayrıca yazılım desteği çok iyi incelemesine baktığımda sensör 400 dpi sapma 0 800 dpi da sapma -0.18 yani ; e sporcuların kullandığı logitech super light alsanız bile bu denli iyi değerler sunmuyor. xm2we herkes sensör yerleştirmesi iyi diyor evet gerçekten iyi ama size şunu diyim onun bile sapması yüzde 5 lere yakın zowie'lerdeki gibi sapma oranı var 800 dpi da ne kadar şanslı olduğunuzu bence hala bilmiyorsunuz. ve malzeme kalitesi o minus wirless de daha kaliteli hemde hissedilir derecede.
Gece yarisi aldim otamatik onaylandı alakası yokiptal olsa onaylanmaz diye düşünüyorum ama?
Burda bu kadar insanız, eğer bi çakallık olursa elbet gerekli tepkiyi gösteririz.Bence burada büyük bir çakallık dönüyor ama tam anlayamadım