Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Glorious Model O- Wireless - 999₺

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
bir gecede hem stokları yemişiz hem birbirimizi . herkes doyduysa kalkalım :) neyse çektik bi tane ilk dakikalarda. hayrırlısı olsun . bilgilendirme için de teşekkürler. fiyat yanlış değilse firma da teşekkür ediyordur şimdi :)
Kampanyalı stok muhtemelen 100 civarındaydı çünkü sabah saatlerinde yaklaşık 100 ader satılmıştı ve fiyat 1999 oldu iyi bir gece oldu

JANEH

80+ Bronze
shape olarak fk klonu arkadaşlar elleriniz benim gibi 18x8 ise ve claw tutuyorsanız en mükemmel simetrik mouse olarak geçen fk serisinden bir adet almış gibi düşünün. ve de şuan sora vgn f1 xm2we gibi claw için tasarlanmış mouseler ile boyutları 1 e 1 ayrıca yazılım desteği çok iyi incelemesine baktığımda sensör 400 dpi sapma 0 800 dpi da sapma -0.18 yani ; e sporcuların kullandığı logitech super light alsanız bile bu denli iyi değerler sunmuyor. xm2we herkes sensör yerleştirmesi iyi diyor evet gerçekten iyi ama size şunu diyim onun bile sapması yüzde 5 lere yakın zowie'lerdeki gibi sapma oranı var 800 dpi da ne kadar şanslı olduğunuzu bence hala bilmiyorsunuz. ve malzeme kalitesi o minus wirless de daha kaliteli hemde hissedilir derecede.

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
shape olarak fk klonu arkadaşlar elleriniz benim gibi 18x8 ise ve claw tutuyorsanız en mükemmel simetrik mouse olarak geçen fk serisinden bir adet almış gibi düşünün. ve de şuan sora vgn f1 xm2we gibi claw için tasarlanmış mouseler ile boyutları 1 e 1 ayrıca yazılım desteği çok iyi incelemesine baktığımda sensör 400 dpi sapma 0 800 dpi da sapma -0.18 yani ; e sporcuların kullandığı logitech super light alsanız bile bu denli iyi değerler sunmuyor. xm2we herkes sensör yerleştirmesi iyi diyor evet gerçekten iyi ama size şunu diyim onun bile sapması yüzde 5 lere yakın zowie'lerdeki gibi sapma oranı var 800 dpi da ne kadar şanslı olduğunuzu bence hala bilmiyorsunuz. ve malzeme kalitesi o minus wirless de daha kaliteli hemde hissedilir derecede.
Kendi kullandığım hasteyi satasım geldi bu nece açıklamadır :)

JANEH

80+ Bronze
Kendi kullandığım hasteyi satasım geldi bu nece açıklamadır :)
finger tip için daha iyi haste ama yanlardan bizak daha büyük ortalama shape e sahip olduğu için. sensör farkı vardır başka bir farklını bilmiyorum ikisinide kullanmadım ama dpi da yüz de 10 sapma var bi biraz büyük bir değer hyperx kendini haste 2 de çok ileri atması lazım ki algılarını yıksın

efztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe
Almadığıma 1 kere daha pişman oldum

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Bi kere mousenin ismi güzel ismi. GLORIOUS. Mesela steel series diyi bi marka var. O ne öyle çingene kasa transitle dolaşan hurdacı gibi 😂 şaka vs bi yana da bedavaya aldık müthiş mouseyi. Satılmazsa birini açar kullanırım. Alamayanlara papatya çayı öneriyorum.

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
finger tip için daha iyi haste ama yanlardan bizak daha büyük ortalama shape e sahip olduğu için. sensör farkı vardır başka bir farklını bilmiyorum ikisinide kullanmadım ama dpi da yüz de 10 sapma var bi biraz büyük bir değer hyperx kendini haste 2 de çok ileri atması lazım ki algılarını yıksın
ben claw kullanıyorum fareyi haste güzel olmasına karşın tutuşta böyle bir boşluk hissediyordum bakalım bu gelsin bunu deneyelim.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,075
İsim
Ali Batmaz

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Siparişi kargoya verilen var mı

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
Sanırım bugün kimsenin siparişini kargoya vermdiler. Cumartesi günü çalışıyorlarsa belki bir ihtimal verirler ve Pazartesi veya Salı günü gelebilir.

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Pazartesiye kalacak gibi bu iş

Top Bottom