Çözüldü✓ Glorius model 0 alınır mı?

MC oynamıyorsan alınmaz

Son düzenleme:
Büyük biraz büyük simetrik çok kaliteli elin büyükse al
18cm elim hikayeli oyunlar oynuyorum,
ayriyeten online olarak overwatch oynuyorum.
elime tam oturuyor.
steelseries prime almak istiyordum fakat fiyatlar bir anda 650 den 1100-1200 lere ulaştı
önerir misiniz sağlam mıdır.

18cm elim hikayeli oyunlar oynuyorum,
ayriyeten online olarak overwatch oynuyorum.
elime tam oturuyor.
steelseries prime almak istiyordum fakat fiyatlar bir anda 650 den 1100-1200 lere ulaştı
önerir misiniz sağlam mıdır.

Glorious Model O Gaming Mouse 1 YIL önce de bu fiyatlardaydı hocam yani sabit fiyat kaldı ve kesinlikle alınır kaliteli bir mouse , sensörü bir razer kalitesinde değil ama iyi değerleri var sensörünün ve oturaklı birazcıkta büyük bir mouse seviyorsanız kesinlikle kaçırmayın​

Glorious Model O Gaming Mouse 1 YIL önce de bu fiyatlardaydı hocam yani sabit fiyat kaldı ve kesinlikle alınır kaliteli bir mouse , sensörü bir razer kalitesinde değil ama iyi değerleri var sensörünün ve oturaklı birazcıkta büyük bir mouse seviyorsanız kesinlikle kaçırmayın​

bahsettiğiniz razer modeli nedir hocam?
açıklamanız için teşekkür ederim

Bende D modeli var begendım valla benimde mouse ihtiyacım vardı Elim küçük D bile büyük geliyor diyebilirim ama alıştım.Güzel çok hafif kablosu pijama ipi gibi yumuşak öyle kabloyla alakası bile yok o yüzden kablosuzmuş gibi hissediyorsun mouseyi kullanırken.

bahsettiğiniz razer modeli nedir hocam?
açıklamanız için teşekkür ederim
focus plus kullanan detahder vardı sanırım

bende model O minus modeli var 500 liraya almıştım hala kullanıyorum , yerinde olsam biraz daha para biriktirir , vxe r1 veya darmoshark m3 alırdım.
dediğiniz mouse sanırım 1500-2000 arası
Acer nitro 16 cihazima ek 16gb ram alacsgim 1900e mouse için o kadar çıkabilecek bir alternatifim yok maalesef bunu almayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sipariş verdim arkadaşlar fikrini sunan herkese çok teşekkür ederim sağ olun.

Son düzenleme:
dediğiniz mouse sanırım 1500-2000 arası
Acer nitro 16 cihazima ek 16gb ram alacsgim 1900e mouse için o kadar çıkabilecek bir alternatifim yok maalesef bunu almayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sipariş verdim arkadaşlar fikrini sunan herkese çok teşekkür ederim sağ olun.
keşke beni çözüldü işaretleseydin
hiç çözüldü mesajım yk ):

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,753
Üyeler
174,433
Son üye
Tesiii
Geri