Alınır.nays ile 240
oyun hikayesi falan nasıldır alınır mı?
hikayesi kusursuzdu bence combatıda güzel. alınırnays ile 240
oo türkçe altyazıda var alıyorum o zamanAlınır. Ben hızlı hızlı gitmeme rağmen 22 saat kadar oynadım oyunu ve tatmin etti açıkçası özellikle orijinal Türkçe altyazılı gelmesi benim için en azından bi avantaj.
nays ile 240
hikayesi mükemmel oynanısı grafikleride çok iyi kesinlikle alınır oyun ilk baslarda hikayesi kötü gelebilir açılıyo yavas yavas combatlarda gelisiyo ilerleyincenays ile 240
Aksiyon her dakikasında var bulmacalar anaokul seviyesinde sağ sol keşif de isteğe bağlıps5de bitirmiştim. Fakat oyunda çok fazla bulmaca var. Ben parayla almayı düşünsem almazdım. %30 aksiyon %40 bulmaca %30 sağ sol keşif değmiyor parasına.
aksiyon her dakikasında yok. Bulmacalar anaokul seviyesinde değil. Aksiyondan kastın 1-2 dakikalık vurdum öldü bitti ise saymam onlarıhikayesi mükemmel oynanısı grafikleride çok iyi kesinlikle alınır oyun ilk baslarda hikayesi kötü gelebilir açılıyo yavas yavas combatlarda gelisiyo ilerleyince
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aksiyon her dakikasında var bulmacalar anaokul seviyesinde sağ sol keşif de isteğe bağlı
8 Dolara düşmüş oyun konu açmışın çok garipsiniz kanka bu konuları görünce hayatında ilk defa oyun oynayan çocuklar gibi sanıyorum sizi doğruysa bişi diyemem de senelerce oyuncuysan bu konu açılmamalı.nays ile 240
normal zorlukta oynarsan tabi aksiyon yoktur zor da oyna bakayim öldü bitti mi oluyor bulmacalar zor ona bisey diyemem aksiyon ve hikaye tatmin ediyor sırf ragnorak pcye gelicek diye izlemiyorum hiçbir yerden.aksiyon her dakikasında yok. Bulmacalar anaokul seviyesinde değil. Aksiyondan kastın 1-2 dakikalık vurdum öldü bitti ise saymam onları2-3 boss dışında zevk veren bir aksiyon sahnesi almadım ben. Gerçi bana hitap etmiyordur o yüzden gow ragnorakta almadım.
sana hitap etmiyordur ben her dakikasını zevkle oynadım gow ragnaroku 2 günde bitirmistimaksiyon her dakikasında yok. Bulmacalar anaokul seviyesinde değil. Aksiyondan kastın 1-2 dakikalık vurdum öldü bitti ise saymam onları2-3 boss dışında zevk veren bir aksiyon sahnesi almadım ben. Gerçi bana hitap etmiyordur o yüzden gow ragnorakta almadım.
Hocam ne yalan söyleyeyim evet grafikler falan güzel oyun ama o eski tat yok. Aynı tekrara düşüyorsun. Boss kess, bulmaca çöz, ortam keşfi yap. Bu ara Resident evill 2 rameke oynuyorum daha çok keyif veriyorsana hitap etmiyordur ben her dakikasını zevkle oynadım gow ragnaroku 2 günde bitirmistim