Neler Yeni

god of war 300tl alınır mı ?

heKKin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Keskin
nays ile 240
oyun hikayesi falan nasıldır alınır mı?

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,298
İsim
Sinan Aba

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Tuna

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Alınır. Ben hızlı hızlı gitmeme rağmen 22 saat kadar oynadım oyunu ve tatmin etti açıkçası özellikle orijinal Türkçe altyazılı gelmesi benim için en azından bi avantaj.

heKKin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır. Ben hızlı hızlı gitmeme rağmen 22 saat kadar oynadım oyunu ve tatmin etti açıkçası özellikle orijinal Türkçe altyazılı gelmesi benim için en azından bi avantaj.
oo türkçe altyazıda var alıyorum o zaman

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Furkan Görür
ps5de bitirmiştim. Fakat oyunda çok fazla bulmaca var. Ben parayla almayı düşünsem almazdım. %30 aksiyon %40 bulmaca %30 sağ sol keşif değmiyor parasına.

Atakan.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Atakan
nays ile 240
hikayesi mükemmel oynanısı grafikleride çok iyi kesinlikle alınır oyun ilk baslarda hikayesi kötü gelebilir açılıyo yavas yavas combatlarda gelisiyo ilerleyince
Mesaj otomatik birleştirildi:

ps5de bitirmiştim. Fakat oyunda çok fazla bulmaca var. Ben parayla almayı düşünsem almazdım. %30 aksiyon %40 bulmaca %30 sağ sol keşif değmiyor parasına.
Aksiyon her dakikasında var bulmacalar anaokul seviyesinde sağ sol keşif de isteğe bağlı

Son düzenleme:

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Furkan Görür
hikayesi mükemmel oynanısı grafikleride çok iyi kesinlikle alınır oyun ilk baslarda hikayesi kötü gelebilir açılıyo yavas yavas combatlarda gelisiyo ilerleyince
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aksiyon her dakikasında var bulmacalar anaokul seviyesinde sağ sol keşif de isteğe bağlı
aksiyon her dakikasında yok. Bulmacalar anaokul seviyesinde değil. Aksiyondan kastın 1-2 dakikalık vurdum öldü bitti ise saymam onları :D 2-3 boss dışında zevk veren bir aksiyon sahnesi almadım ben. Gerçi bana hitap etmiyordur o yüzden gow ragnorakta almadım.

The Semih

80+ Gold
nays ile 240
8 Dolara düşmüş oyun konu açmışın çok garipsiniz kanka bu konuları görünce hayatında ilk defa oyun oynayan çocuklar gibi sanıyorum sizi doğruysa bişi diyemem de senelerce oyuncuysan bu konu açılmamalı.

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
aksiyon her dakikasında yok. Bulmacalar anaokul seviyesinde değil. Aksiyondan kastın 1-2 dakikalık vurdum öldü bitti ise saymam onları :D 2-3 boss dışında zevk veren bir aksiyon sahnesi almadım ben. Gerçi bana hitap etmiyordur o yüzden gow ragnorakta almadım.
normal zorlukta oynarsan tabi aksiyon yoktur zor da oyna bakayim öldü bitti mi oluyor bulmacalar zor ona bisey diyemem aksiyon ve hikaye tatmin ediyor sırf ragnorak pcye gelicek diye izlemiyorum hiçbir yerden.

Atakan.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Atakan
sana hitap etmiyordur ben her dakikasını zevkle oynadım gow ragnaroku 2 günde bitirmistim

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Kağan UĞURLU
sana hitap etmiyordur ben her dakikasını zevkle oynadım gow ragnaroku 2 günde bitirmistim
Hocam ne yalan söyleyeyim evet grafikler falan güzel oyun ama o eski tat yok. Aynı tekrara düşüyorsun. Boss kess, bulmaca çöz, ortam keşfi yap. Bu ara Resident evill 2 rameke oynuyorum daha çok keyif veriyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,761
Üyeler
169,618
Son üye
Hesher1
Top Bottom