Neler Yeni

God of War mı AC: Valhalla mı?

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
Arkadaşlar ikisinden birini alacağım, sizce hangisini almalıyım. Oyun tarzımı inanın bilmiyorum ama Dying Light 2'yi çok seven birisiyim, Tomb RAID'e serisi de çok sevdiğim oyunlardandır. Bunlardan yola çıkabilir misiniz bilmiyorum ama tarzım bu yani. God of War mı AC: Valhalla mı almalıyım?

+ Grafiklere çok önem veririm, bunun yanı sıra hikayenin duygusal olmasını da severim. Bir adanmışlık, bir dava olursa güzel olur benim için.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Arkadaşlar ikisinden birini alacağım, sizce hangisini almalıyım. Oyun tarzımı inanın bilmiyorum ama Dying Light 2'yi çok seven birisiyim, Tomb RAID'e serisi de çok sevdiğim oyunlardandır. Bunlardan yola çıkabilir misiniz bilmiyorum ama tarzım bu yani. God of War mı AC: Valhalla mı almalıyım?

+ Grafiklere çok önem veririm, bunun yanı sıra hikayenin duygusal olmasını da severim. Bir adanmışlık, bir dava olursa güzel olur benim için.
Gow o zaman ac serisi hiç bir zaman hikayesi içaçıcı olmadı bir kaç oyunu hariç onlar da eski oyunlar boşver

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gow o zaman ac serisi hiç bir zaman hikayesi içaçıcı olmadı bir kaç oyunu hariç onlar da eski oyunlar boşver
İç açıcıdan kastın kalitemi yoksa karamsarlık anlamında mı?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
İkisini de aylarca oynamış ve iliğini kurutmuş biri olarak soylemeliyim ki GoW her zaman diğer oyunlardan önce gelir. Lakin Valhalla'da uzun süren hikaye mevcut. DLC'lerinde de aynı GoW gibi mitoloji işlenmiş. Aşırı beğendim. Lakin GoW kalite anlamında çok üst seviyede.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
God Of War tab2

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Eren Cem

GOW. Valhalla çoğu sitede daha uygun fiyata alabilirsiniz steam üzerinden almanızı önermem

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
İngilizcen yoksa sarmayabilir ama biraz daha devam etsen olurmuş bence.
Altyazı vardı, dil ilgili bir problem değildi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar Gow alıyorum o zaman?

Son düzenleme:

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow

Sorulur mu abi tabikide gow

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,851
Üyeler
164,737
Son üye
Swindlerr1
Top Bottom