God of War son kısım

Reaksiyon skoru
162
Merhaba bugün God of War'ın son oyununu bitirdim çok eğlenceli ve duygusal bir oyundu oynanış süresi biraz daha fazla olsa çok daha güzel olurdu bence onun dışında hiçbir eksisi yok şahsen defalarca oynayabileceğim bir oyun.
Ama benim merat ettiğim bir kısım var son kısımda görülen Thor diğer oyunda gelecek muhtemelen ve diğer oyun sizce PS4 Pro'ya çıkar mı Sony'nin son yaptığı açıklama bana çıkar sinyalleri verdi ama sizin de düşüncelerinizi merak ettim ve son kısım da bir şeyi anlamadım şimdi atreus bildiğimiz loki'mi yoksa sadece adı mı loki.

Bence bu yeni oyunu çok uzun süre olur ve bu uzun süre boyunca ps4 ün devri bile bitebilir bence olmaz

Merhaba bugün God of War'ın son oyununu bitirdim çok eğlenceli ve duygusal bir oyundu oynanış süresi biraz daha fazla olsa çok daha güzel olurdu bence onun dışında hiçbir eksisi yok şahsen defalarca oynayabileceğim bir oyun.
Ama benim merat ettiğim bir kısım var son kısımda görülen Thor diğer oyunda gelecek muhtemelen ve diğer oyun sizce PS4 Pro'ya çıkar mı Sony'nin son yaptığı açıklama bana çıkar sinyalleri verdi ama sizin de düşüncelerinizi merak ettim ve son kısım da bir şeyi anlamadım şimdi atreus bildiğimiz loki'mi yoksa sadece adı mı loki.
Diğer oyun şuanlık PS5 için duyuruldu ama dediğin gibi Sony'nin başkanı açıklama yaptı.
PS4'e en az 2-3 yıl oyun gelecek. Bunu biliyoruz. Bu yüzden gelebilir bence PS4 platformuna.

Bence bu yeni oyunu çok uzun süre olur ve bu uzun süre boyunca ps4 ün devri bile bitebilir bence olmaz
2021 diye açıklamışlardı ama bence 2022 de gelir o zamana kadar da bence PS4'ün fişini çekemezler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki son sahneyi anlatabilecek var mı ?

2021 diye açıklamışlardı ama bence 2022 de gelir o zamana kadar da bence PS4'ün fişini çekemezler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki son sahneyi anlatabilecek var mı ?
Nasıl yani son sahneyi anlatabilecek varmı

Son sahne de Atreus'un diğer adının da loki olduğunu öğreniyoruz ya bu bildiğimiz loki'mi yoksa sadece adı mı
Bana göre loki değil loki karekterini temsil ediyor çünkü ragnaroku başlatcak olan tanrı loki ve atreus ile kratos rangoku 100 kış öne çekiyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,686
Üyeler
189,310
Son üye
Dualix
Geri