Yusuf_eymen
80+
- Reaksiyon skoru
- 71
Beyler şuan epicde indirim var ikisinden birisini alacağım sizce hangisini almalıyım rdr2 mi god of war 2018 mi
1 saat rdr oynadım beni sıkmıştı oyun ağırBeyler şuan epicde indirim var ikisinden birisini alacağım sizce hangisini almalıyım rdr2 mi god of war 2018 mi
God of War tabii ki de hocam platinlemiştim iki oyununu da Ragnarok ve 2018 o kadar iyidir yani söyliyim.Beyler şuan epicde indirim var ikisinden birisini alacağım sizce hangisini almalıyım rdr2 mi god of war 2018 mi
Ya bende yarım saat izledim oynanısını gerçekten çok sıktı1 saat rdr oynadım beni sıkmıştı oyun ağır
GdoBeyler şuan epicde indirim var ikisinden birisini alacağım sizce hangisini almalıyım rdr2 mi god of war 2018 mi
God of warı ne oynadım ne izledim sadece rdr nin ağır oldugunu biliyorumYa bende yarım saat izledim oynanısını gerçekten çok sıktı
Ya oyunu çok övüyorlar ama bilmiyorumRdr 2.
Ben ikisininde oynadım rdr 2 tercih ederim fakat bu zevk meselesiYa oyunu çok övüyorlar ama bilmiyorum
hizli oyun istiyorsan ve odak suren 5 dk ise rdr2 alma sonra yeni hater geliyor oyuna. sabirliysan rdr2 benceBeyler şuan epicde indirim var ikisinden birisini alacağım sizce hangisini almalıyım rdr2 mi god of war 2018 mi