lafta kalır kanka Amerika'ya git gel 20 bin lira para yapar daha onu karşılayamıyorum :dUsta Tehtid et versinler paranı alın teri de.
Gerçekten büyük bir firma. Dünyanın en büyük domain sağlayacısı ufak bir firma değil. Bu iş için sayfa sayfa politikaları var. Açığı lehime kullanmak bana göre bir davranış değil. Eğer açık bulacağım deyip çabalayıp bulsaydım üzülürdüm ama denk geldiğim bir açık.Sen açığı söyledikten sonra yüksek bir ödeme yapmaları için bir sebep yok, büyük ihtimalle sen açığı söyleyesin diye para veriyoruz diyecekler sonra da açığı sen söyledikten sonra çok az para verecekler. Bence açığı lehine kullan söylemek yerine.
sanmam. Hiç vermez ya da en az 100 verir diye düşünüyorum. 1 dolar vermesi kendi isimlerine leke olacaktır1 dolar da verebilir
ben de öyle düşünüyorum ama internette konuyla ilgili herhangi bir şey bulamadığım için şüpheye düştüm. Olumsuz sonuç alanların illa ki forumlara yazacağını düşünüyorum. Olumlu sonuç alanlar politikalar gereği ödülün geri alınmaması için vs paylaşım yapmıyor olabilirSöylediğin açık basit bi açık değil ciddi bir açık ve 20 dolar gibi bir miktar vermezler açığın ciddiyetine göre vericekleri para değişir.
Öyle bir ihtimal olmuyor anladığım kadarıyla çünkü politikaları var direkt onların linkini attı. Sana uyarsa gel anlat uymuyorsa devam et kafasındaKanka parada anlaşmadan söylemeseydin keşke
çalışan değil direkt ekipleri bakıyor. Politikalarda açığı bulan kişinin godaddy çalışanı veya ailesinde çalışan birisi olmaması gibi maddeler varBelki oradaki çalışan 1000 dolar ödül verecek sana, sonra o açığı ben buldum diye patrona ilecetecek 10.000 dolar alacak sonra
ihtiyaçtan dolayı burada daha fazla olduğu kesin fakat Amerika'nın orta ve alt kesimi bu konularda pek iyi sayılmaz. Mesela politikalarında açığı bulan kişinni godaddy çalışanı olmaması, godaddy çalışanı yakını olmaması gibi maddeler var. Daha önce böye durumlar yaşadılar diye düşünüyorumDolandırıcı her yerde var fakat bu kafa yapısı sadece TR'de.
Dünyanın çeşitli ülkelerinde eş,dost akrabam olduğu için üzülerek söylüyorum ki, TR'de böyle düşünülür ama orda buna ihtiyaç yok.
Bu harika bir fikir hemen uygulamamız lazım ama İngilizce yazalım rahat okusunlarSana 10 numara taktik vereyim bak. Aşırı mutluymuşsun gibi tekrar açıyorsun böyle bir konu. Bizler ne kadar vericekler acaba diye güzel güzel yorumluyoruz altını. Sonra sen adamlara konunun linkini atarak hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz tarzında şeyler yazıyosun. Verecekleri tutar az ise bile böylelikle yükseltmek zorunda kalıyorlar
Teşekkürler
satma imkanım yok çünkü kendi mülkiyetime alamıyorum. Anca şu olabilir. 9xxx fiyata bile alamayacığınız şu domaini xxxx fiyata hesabınıza bağlayabilirim denebilir fakat bu açıkları kullanmak bana göre değil.onun yerine domainleri sat ? daha iyi olur bence
İlk defa sonucunu merak ettim bir konu. Dönüş yaptıklarında buraya da yazarsanız sevinirimben de öyle düşünüyorum ama internette konuyla ilgili herhangi bir şey bulamadığım için şüpheye düştüm. Olumsuz sonuç alanların illa ki forumlara yazacağını düşünüyorum. Olumlu sonuç alanlar politikalar gereği ödülün geri alınmaması için vs paylaşım yapmıyor olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle bir ihtimal olmuyor anladığım kadarıyla çünkü politikaları var direkt onların linkini attı. Sana uyarsa gel anlat uymuyorsa devam et kafasında
çalışan değil direkt ekipleri bakıyor. Politikalarda açığı bulan kişinin godaddy çalışanı veya ailesinde çalışan birisi olmaması gibi maddeler var
ihtiyaçtan dolayı burada daha fazla olduğu kesin fakat Amerika'nın orta ve alt kesimi bu konularda pek iyi sayılmaz. Mesela politikalarında açığı bulan kişinni godaddy çalışanı olmaması, godaddy çalışanı yakını olmaması gibi maddeler var. Daha önce böye durumlar yaşadılar diye düşünüyorum
Bu harika bir fikir hemen uygulamamız lazım ama İngilizce yazalım rahat okusunlar
satma imkanım yok çünkü kendi mülkiyetime alamıyorum. Anca şu olabilir. 9xxx fiyata bile alamayacığınız şu domaini xxxx fiyata hesabınıza bağlayabilirim denebilir fakat bu açıkları kullanmak bana göre değil.
Gruptan sıkıntı çıkacağını sanmıyorum o yüzden anlatayım. Şimdi godaddy platformu biliyorsun ki en büyük domain sağlayıcısı. Hesabım kısmından ayarlara girdiğimde sayfayı 2 kere yeniledim. Sonra en alt kısımdan dili hindistan-ingilizce seçip tekrar yenilediğimde yeni bir buton çıktığını gördüm. Buton üzerinde cn yazıyordu. Butona bastım ve 30 sn bekledikten sonra domain yazabileceğim bir yer geldi sonrasında hala okuyor musun laAçığı detaylıca anlatır ve nasıl yararlanabileceğimizi anlatırsan yardımcı olabiliriz.
Tabii bu konudan bilgilendirme yaparımGörüşmenin devamını çok merak ettim gelişme olursa bilgilendirir misin? Bazı firmaların işe aldığı bile oluyormuş
tabii buradan yazarımİlk defa sonucunu merak ettim bir konu. Dönüş yaptıklarında buraya da yazarsanız sevinirim
okudumGruptan sıkıntı çıkacağını sanmıyorum o yüzden anlatayım. Şimdi godaddy platformu biliyorsun ki en büyük domain sağlayıcısı. Hesabım kısmından ayarlara girdiğimde sayfayı 2 kere yeniledim. Sonra en alt kısımdan dili hindistan-ingilizce seçip tekrar yenilediğimde yeni bir buton çıktığını gördüm. Buton üzerinde cn yazıyordu. Butona bastım ve 30 sn bekledikten sonra domain yazabileceğim bir yer geldi sonrasında hala okuyor musun la
Tabii bu konudan bilgilendirme yaparım
tabii buradan yazarım
bence aleyhine kullan derimlafta kalır kanka Amerika'ya git gel 20 bin lira para yapar daha onu karşılayamıyorum :d
Gerçekten büyük bir firma. Dünyanın en büyük domain sağlayacısı ufak bir firma değil. Bu iş için sayfa sayfa politikaları var. Açığı lehime kullanmak bana göre bir davranış değil. Eğer açık bulacağım deyip çabalayıp bulsaydım üzülürdüm ama denk geldiğim bir açık.
sanmam. Hiç vermez ya da en az 100 verir diye düşünüyorum. 1 dolar vermesi kendi isimlerine leke olacaktır
Hocam lehine mi demek istedinbence aleyhine kullan derim
Arkadaşlar selam,
Bildiğiniz gibi godaddy, dünyanın en büyük domain sağlayıcısı.
Bulduğum bir açık sayesinde benim olmayan domainleri rahatlıkla kullanabiliyorum.
Mesela 10k dolar değerinde birinin domaini varsa onu kullanma imkanım oluyor.
Arkadaşımın domainini onun godaddy bilgileri olmadan kullanabiliyorum.
Bu konuyla ilgili godaddy'e mail attım ve bana bazı dökümanlar attılar.
Kendi belirledikleri tutarda ödül veriyorlarmış.
Fakat ne kadar vereceği belli değil belki 20 dolar verip hadi güle güle diyecekler.
İnternette baktığımda bu ödül sisteminden bahseden, x tutar ödediler vs diyen göremedim.
Konu hakkında bilgisi olan var mı? Gerçekten hakkaniyetli şekilde ödeme yaparlar mı?
pardon hocam evet daskhbdhjsajbdsahHocam lehine mi demek istedin
+okudum kabul ediyom yaokudum
Benden sana tavsiyeArkadaşlar selam,
Bildiğiniz gibi godaddy, dünyanın en büyük domain sağlayıcısı.
Bulduğum bir açık sayesinde benim olmayan domainleri rahatlıkla kullanabiliyorum.
Mesela 10k dolar değerinde birinin domaini varsa onu kullanma imkanım oluyor.
Arkadaşımın domainini onun godaddy bilgileri olmadan kullanabiliyorum.
Bu konuyla ilgili godaddy'e mail attım ve bana bazı dökümanlar attılar.
Kendi belirledikleri tutarda ödül veriyorlarmış.
Fakat ne kadar vereceği belli değil belki 20 dolar verip hadi güle güle diyecekler.
İnternette baktığımda bu ödül sisteminden bahseden, x tutar ödediler vs diyen göremedim.
Konu hakkında bilgisi olan var mı? Gerçekten hakkaniyetli şekilde ödeme yaparlar mı?