muratdinc
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 46
- İsim
- Murat Dinç
- muratdincmd
- Steam
- muratdincmd
- muratdincmd
- muratdincmd
Merhabalar.
Büyük bir hevesle aldım ancak beni hayal kırgınlığına uğratan bazı şeyler var ve bunlar normal mi yoksa üründe mi sorun var anlamakta güçlük çekiyorum.
Büyük bir hevesle aldım ancak beni hayal kırgınlığına uğratan bazı şeyler var ve bunlar normal mi yoksa üründe mi sorun var anlamakta güçlük çekiyorum.
- Işık mobil uygulamadan kapatılamıyor, (sanırım kumandasını satın alsam da kapatamayacağım) sadece söndürmek mümkün, bunu hiç bir incelemede kimse söylemiyor "Kapatılıyor" diyorlar ama ekranı ve fanı çalışmaya devam ediyor. Işığın şiddetini 0'a getirmek ile ışık donanımlarını tamamen kapatmak arasında fark var. Işık bana uzak, arkasına ulaşamıyorum ve fişini çekmek önerilmiyor o halde ne olacak şimdi???
- Fanı kapatmak mümkün değil. Işık kapalı olsa bile prize takılı olduğu sürece fanı en son hızda çalışıyor. Işık sıcakta fanı açtığını söyledi Godox ancak 13 derecede ışık gücü tamamen kapalıyken test ettim yine de fanı anında çalışıyor. Bu kadar profesyonel bir ışık nasıl olurda 13 derece gibi bir soğukta tamamen kapalıyken fanını en son hızda çalıştırır, ısıya göre açılacak ve seviyeli olarak hızlanacak bir şey tasarlamak çok zor olmamalı? Ben ışığı %10-15'de kullanıyorum, oldukça soğuk hatta ellediğimde elimin buhusu üstünde iz bırakıyor(videosu var) ama yine de deli gibi son hızda fan çalıştırıyor.
- Fan 2. seri olduğu için "Ultra Sessiz" diye tabir ediliyor zira 1'de fan sesi sorunu yaşanmış ve Godox seri 2'yi çıkarıp bu durumu aşmış ama 4 metre mesafeden softbox'ın da önünden yine de Microfon dip ses olarak kaydediyor. Odada bir çok ekipman var, 2 bilgisayar çalışıyor masaüstü bilgisayar yük altında bile o kadar yüksek ses çıkarmıyor.