@crazyreign'e göre RGB-ARGB>all@crazyreign knk bu RGB argb sevdası nereden geliyor her konuya bakıyorum bu kartta RGB yok şunu al RGB var argb de var başka konuda knk o alınır mı bunu al bunda RGB var argb var sıf argb için konu bile açıp foruma RGB konusu gelsin yazdın o günden sonra anladım zaten bu ışığı kesin sen yaptın anakart RGB si denerken.
Görünüş bir kenara, ARGB özelliktir, her anakartta olmaz.@crazyreign knk bu RGB argb sevdası nereden geliyor her konuya bakıyorum bu kartta RGB yok şunu al RGB var argb de var başka konuda knk o alınır mı bunu al bunda RGB var argb var sıf argb için konu bile açıp foruma RGB konusu gelsin yazdın o günden sonra anladım zaten bu ışığı kesin sen yaptın anakart RGB si denerken.
gezegen olsa bu kadar parlak ve net göremezdik ve 21-22 eylülde bu saatlerde gezegen görünmüyor. kaynaklar öyle yazıyorkanka yıldızlar normal de yuvarlak ama bu kadar yakından belli olmaz sanırım bize yakın gezegenlerden birisi mantıklı düşününce haksızmıyım sence ?
Kaynağı atsana bi bakimgezegen olsa bu kadar parlak ve net göremezdik ve 21-22 eylülde bu saatlerde gezegen görünmüyor. kaynaklar öyle yazıyor
valla merak ettim kanka senden ricam çözersen banada yazarmısıngezegen olsa bu kadar parlak ve net göremezdik ve 21-22 eylülde bu saatlerde gezegen görünmüyor. kaynaklar öyle yazıyor
knk sen ayrı bir boyuttasın ciddiyim emin ol bundan.Görünüş bir kenara, ARGB özelliktir, her anakartta olmaz.
B450 chipsetli olup doğru düzgün ARGB'li anakart sayısı çok azdı.
Asus ve MSI'ın sadece en tepe modellerinde vardı, B450 GAMING PRO CARBON MAX WIFI ve ROG STRIX B450-E GAMING gibi.
Ya kardeşim bırak arpici marpici konuşmayı. Sen o gökyüzündeki şeyi insanlara reklam olsun diye yollamadın mı? Elimde ganıt var ganıt. Hayin zındıgh vadan hayini.Görünüş bir kenara, ARGB özelliktir, her anakartta olmaz.
B450 chipsetli olup doğru düzgün ARGB'li anakart sayısı çok azdı.
Asus ve MSI'ın sadece en tepe modellerinde vardı, B450 GAMING PRO CARBON MAX WIFI ve ROG STRIX B450-E GAMING gibi.
Kanka baktığın bir kaynağı at işte ne uğraşıcam şimdi.21 eylüldeki uzay faliyetlerini araştır. çoğu siteye baktım hepsi aynı bilgiye sahip zaten
kanka anlamadın galiba şuan türkiyeden görebileceğimiz bişey yokKanka baktığın bir kaynağı at işte ne uğraşıcam şimdi.
Ayrıca büyük ihtimalle ya yıldızdır ya da bir gezegendir.
Çok çok çok küçük bir ihtimalle uyduda olabilir.
Ben senden türkiyeden görülebilecek bir yıldız istemedim.kanka anlamadın galiba şuan türkiyeden görebileceğimiz bişey yok