Neler Yeni

Gökyüzündeki şey ne? (istanbul)

@crazyreign knk bu rgb argb sevdası nereden geliyor her konuya bakıyorum bu kartta rgb yok şunu al rgb var argb de var başka konuda knk o alınır mı bunu al bunda rgb var argb var sıf argb için konu bile açıp foruma rgb konusu gelsin yazdın o günden sonra anladım zaten bu ışığı kesin sen yaptın anakart rgb si denerken.

@crazyreign knk bu RGB argb sevdası nereden geliyor her konuya bakıyorum bu kartta RGB yok şunu al RGB var argb de var başka konuda knk o alınır mı bunu al bunda RGB var argb var sıf argb için konu bile açıp foruma RGB konusu gelsin yazdın o günden sonra anladım zaten bu ışığı kesin sen yaptın anakart RGB si denerken.
@crazyreign'e göre RGB-ARGB>all

@crazyreign knk bu RGB argb sevdası nereden geliyor her konuya bakıyorum bu kartta RGB yok şunu al RGB var argb de var başka konuda knk o alınır mı bunu al bunda RGB var argb var sıf argb için konu bile açıp foruma RGB konusu gelsin yazdın o günden sonra anladım zaten bu ışığı kesin sen yaptın anakart RGB si denerken.
Görünüş bir kenara, ARGB özelliktir, her anakartta olmaz.
B450 chipsetli olup doğru düzgün ARGB'li anakart sayısı çok azdı.
Asus ve MSI'ın sadece en tepe modellerinde vardı, B450 GAMING PRO CARBON MAX WIFI ve ROG STRIX B450-E GAMING gibi.

kanka yıldızlar normal de yuvarlak ama bu kadar yakından belli olmaz sanırım bize yakın gezegenlerden birisi mantıklı düşününce haksızmıyım sence ?
gezegen olsa bu kadar parlak ve net göremezdik ve 21-22 eylülde bu saatlerde gezegen görünmüyor. kaynaklar öyle yazıyor

Asus ve MSI'ın sadece en tepe modellerinde vardı, B450 GAMING PRO CARBON MAX WIFI ve ROG STRIX B450-E GAMING gibi.
knk sen ayrı bir boyuttasın ciddiyim emin ol bundan.

Ya kardeşim bırak arpici marpici konuşmayı. Sen o gökyüzündeki şeyi insanlara reklam olsun diye yollamadın mı? Elimde ganıt var ganıt. Hayin zındıgh vadan hayini.

21 eylüldeki uzay faliyetlerini araştır. çoğu siteye baktım hepsi aynı bilgiye sahip zaten
Kanka baktığın bir kaynağı at işte ne uğraşıcam şimdi.
Ayrıca büyük ihtimalle ya yıldızdır ya da bir gezegendir.
Çok çok çok küçük bir ihtimalle uyduda olabilir.

Kanka baktığın bir kaynağı at işte ne uğraşıcam şimdi.
Ayrıca büyük ihtimalle ya yıldızdır ya da bir gezegendir.
Çok çok çok küçük bir ihtimalle uyduda olabilir.
kanka anlamadın galiba şuan türkiyeden görebileceğimiz bişey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,423
Üyeler
173,188
Son üye
Omer1038
Geri