Neler Yeni

Yardım Golf, Leon, Egea veya Audi A3: Hangisini Almalıyım?

YBÖzhal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yuşa Berat Özhal
Bütçe
700000
Merhaba arkadaşlar, 20 yaşında bir genç olarak ilk arabamı almak istiyorum. Bütçem yaklaşık 700 bin civarı(yarısı borç). Çok fazla seçenek olunca ne alınacağına karar vermek zor oluyor. Baktığım arabalar, Golf 7 , Leon yeni kasa(2013 üstü), fiat egea ve audi a3 gibi araçlar. Aklımda çok dehşet sorular var. İlk arabam olacağı için hangisine karar vermem gerektiğini konusunda detaylı bilgiye sahip değilim.

En sonunda bi tane fiat egea buldum , sizce bunu mu almakıyım yoksa eski model daha iyi bir araç mı ?

Egea link 🔗 https://shbd.io/s/1X0bxEy6

Bunun yerine aklımda çok fazla kalan ,

Golf 7 link 🔗 https://shbd.io/s/qgS2hznL

Bu üstteki iki araçta orta vadede bakım dışında masraf çıkartmayacağına inanıyorum, egea zaten bildiğimiz bir araç, golf ise hem az km hem de adam tüm detaylı bakımları açıklama kısmına yazmış

Aynı şekilde bundan önce bi de audi bakmaya gittik, onun linkini de bırakıyorum

Audi a3 link 🔗 https://shbd.io/s/dV5dLsKy

Önerilerinizi bekliyorum, genç olduğum için biraz daha böyle gençlere yönelik araba tarzları olursa süper olur önerileriniz.

eneskaya6

80+ Silver
A3 hic bakma o bütceye derim ne kendini zorla ne arabayı. hem borcla alacaksanız hemde ilk araban masraf fazla yapma sorunda cıkaran bi araba olmasın derim. En fazla golfe kadar cık derim marka model olarak onun dışında skoda fabia golf polo ibiza leon i20, megane belki olabilir arasında mantıklı geleni sec derim

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,168
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Konu sorunsuzluk olacaksa EGEA en sorunsuzu olur daha yeni araba, ama en azından 1.3 multijet olanını almak lazım. Diğerleri daha üst segment ama özellikle o A3 eski sayılıyor artık.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Berkecan Ergin
1.4 egea sorunsuz sayılmaz yağ eksiltmesi vs saymıyorum araba zaten gitmiyor turbosuz gitmeyen araba yapmışlar. Egea 1.3 almanız daha iyi olur, yada 1.2 leon golf bulabilirseniz olabilir

YBÖzhal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yuşa Berat Özhal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.4 egea sorunsuz sayılmaz yağ eksiltmesi vs saymıyorum araba zaten gitmiyor turbosuz gitmeyen araba yapmışlar. Egea 1.3 almanız daha iyi olur, yada 1.2 leon golf bulabilirseniz olabilir

Gönderide bahsettiğim tarzda 1.6 golf ler olmaz mo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu sorunsuzluk olacaksa EGEA en sorunsuzu olur daha yeni araba, ama en azından 1.3 multijet olanını almak lazım. Diğerleri daha üst segment ama özellikle o A3 eski sayılıyor artık.
Hocam aslında sorunsuzluk da değil ya hani zaten 2. El araba alıyoruz elbette masraf çıkartacak da ne bileyim kafam çok karıştı, en çok leon ve golf istiyorum tam genç arabası bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

A3 hic bakma o bütceye derim ne kendini zorla ne arabayı. hem borcla alacaksanız hemde ilk araban masraf fazla yapma sorunda cıkaran bi araba olmasın derim. En fazla golfe kadar cık derim marka model olarak onun dışında skoda fabia golf polo ibiza leon i20, megane belki olabilir arasında mantıklı geleni sec derim
Hocam b segment araba maalesef bakamıyorum, boyum uzun olduğu için b segment arabaya sığamıyorum, arkama kimse oturamaz ondan dolayı c segment bi şey bulmaya çalışıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,849
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom