Neler Yeni

GoodBye DPI Güvenli mi?

ZaferN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zafer Yıldız
Arkadaşlar merhabalar. DNS ile discord kullanıyordum fakat artık discord a bu yöntemle de erişemiyorum. VPN kullanmak istemiyorum internetimi yavaşlattığından ötürü. Goodbye DPI isimli bir yazılım ile discorda erişim sağlanabiliyormuş. Bununla alakalı Türkiye için yapılan sürümünün anlatıldığı bir video gördüm. Bu yazılım güvenilir midir veya alternatif olarak ''Discord a nasıl erişim sağlayabilirim?''.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,718
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Hocam yazılım çok güvenilir değil eğer kuracağınız bilgisayar iş bilgisayarınız veya önemli verilerin olduğu bir bilgisayarsa kesinlikle önermem
Alternatif bir yol bilmiyorum maalesef

ZaferN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zafer Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim hocam

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Harvey
Arkadaşlar merhabalar. DNS ile discord kullanıyordum fakat artık discord a bu yöntemle de erişemiyorum. VPN kullanmak istemiyorum internetimi yavaşlattığından ötürü. Goodbye DPI isimli bir yazılım ile discorda erişim sağlanabiliyormuş. Bununla alakalı Türkiye için yapılan sürümünün anlatıldığı bir video gördüm. Bu yazılım güvenilir midir veya alternatif olarak ''Discord a nasıl erişim sağlayabilirim?''.
Hocam kaspersky ile ayar yaparak vpn nin sadece discordda geçerli olmasını sağlayabiliyorsunuz öyle bie konu vardı forumda bi bakın isterseniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,891
Üyeler
164,926
Son üye
cerewy
Top Bottom