GoodbyeDPI çalışmıyor

SebekeSuyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
544
arkadaşlar dün kaymak gibi çalışan hiçbir sıkıntısı olmayan GoodbyeDPI bugün girdiğimde çalışmadı. sebebi ne bilen var mı? alternatif yazılım olarak vpn falan önermeyin çünkü protonvpn de denedim 1.1.1.1 warp da denedim hiçbiri adam akıllı internet sunmuyor. zaten 50mbps internetim var her oyun 100ms civarı daha da çöp oluyor geçen 5500 görmüştüm proton ile. var mıdır çözümü hata falan vermiyor sadece discord açılmıyor

Yönetici olarak çalıştırdığın dosyaya sağ tık yap. Düzenle de. goodbyedpi.exe -9 yazan yerdeki 9'u 5 ile değiştirmeyi dene. Bende ve çoğu kullanıcıda bu şekilde çalışmıştı.

Ben ilk defa indirdiğimde hemen çalışmadı üstten alta tek tek denediğimde çalıştırabildim. Deneme yanılma ile çalıştırdım yani.

Yönetici olarak çalıştırdığın dosyaya sağ tık yap. Düzenle de. goodbyedpi.exe -9 yazan yerdeki 9'u 5 ile değiştirmeyi dene. Bende ve çoğu kullanıcıda bu şekilde çalışmıştı.
-9 yazan bir şey yok bende. superonline alternatiflerinden birini kullanıyorum belki ondan olabilir. sayı olarak sadece 3 var

-9 yazan bir şey yok bende. superonline alternatiflerinden birini kullanıyorum belki ondan olabilir. sayı olarak sadece 3 var
2_any_country_dnsredir dosyasını düzenlemen lazım. Ben şuan en son sürümü kullanıyorum. Bende var. Önceki sürümlerinde de vardı.

Geri