Goodbyedpi çalışmıyor

Cakrash

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,080
ne yaptıysam başaramadım açtığımda tüm interneti kesiyor çözümünü bilen var mı?

Dns yi değiştir bide ağ ayarlarını tamemen sıfırlama var onu kullanıp adımları tekrar yap

sıfırdan githubdan yenisini kur belki sürüm yükselmiştir, yazılımda mutlaktır çalışıyorsa elleme, çalışmıyorsa sıfırdan kurmak en iyi sonuçtur ( tabi 1k satırı da baştan yazma )

sıfırdan githubdan yenisini kur belki sürüm yükselmiştir, yazılımda mutlaktır çalışıyorsa elleme, çalışmıyorsa sıfırdan kurmak en iyi sonuçtur ( tabi 1k satırı da baştan yazma )
ilk onu denemiştim arkadaşlarımın kullandıklarını aldım olmadı

zararlı yazılım die algılıyor mu sistem virüs taramaları filan
yok, splitwire indiriyorum şimdi bakayım o işe yaracak mı goodbyedpi ı TRye çeviren kişi yapmış

yoksa başka bir yazılım ve dns kullan o da olmazsa sorunu nerede arayacağımızı bi miktarda olsa daraltabiliriz

yoksa başka bir yazılım ve dns kullan o da olmazsa sorunu nerede arayacağımızı bi miktarda olsa daraltabiliriz
splitwire indirince oldu başlangıçta otomatik açılması muazzam olmuş

demek goodbye da sıkıntı varmış işini görüyorsa devam et.
yurt interneti olduğu içinde olabilir bunda goodbyedpi da ki kaspersky sorununu da çözmüşler kapsamlı çalışmışlar

yurt interneti olduğu içinde olabilir bunda goodbyedpi da ki kaspersky sorununu da çözmüşler kapsamlı çalışmışlar
lise de öyleydi ben değilde arkadaşlar vpn kurup girerdi çoğu site engelli die. tuhaf yurtta mobil wifi kullanılamıyor mu yada direk modem çekilmiyor mu

Geri