Neler Yeni

GoodbyeDPI yerine öneri kaspersky ile çalışan

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Daha yeni edit: Bu videoyu yaptım düzeldi

Yeni Edit: İlk başta çalıştı ama şu an tekrar çalışmıyor konumunu değiştirdim ve eskisini silip bir daha kurmuştum

Edit : Halletim şuanlık çalışıyor

GoodbyeDPI kuracaktım discord için fakat kaspersky olunca çalışmıyor internetim süperonline ve discorda bu yüzden giremiyorum arkadaşlarımda genelde açık başka öneriniz var mı? Vpn dışında

Son düzenleme:

BeKo'O

80+ Silver
GoodbyeDPI kuracaktım discord için fakat kaspersky olunca çalışmıyor internetim süperonline ve discorda bu yüzden giremiyorum arkadaşlarımda genelde açık başka öneriniz var mı? Vpn dışında
Çalışması gerekiyor. Bende de kaspersky var goodbyedpi'ı istisna olarak ekleyebiliyorsunuz, bana çalıştırdığım zaman direkt çıktı seçenek olarak. Ayrıca Türkiye versiyon goodbyedpi kurduysanız içerisinde zaten birden fazla superonline için alternatif .exe'ler bulunuyor onları deneyebilirsiniz.

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çalışması gerekiyor. Bende de kaspersky var goodbyedpi'ı istisna olarak ekleyebiliyorsanız bana çalıştırdığım zaman direkt çıktı seçenek olarak. Ayrıca Türkiye versiyon goodbyedpi kurduysanız içerisinde zaten birden fazla superonline için alternatif .exe'ler bulunuyor onları deneyebilirsiniz.
Teşekkürler indirmeden önce uyarı veriyordu da denemedim bile bakayım bi kaspersky kapatıp kurup sonra açıp istisna olarak mı ekleyeceğim

BeKo'O

80+ Silver
Teşekkürler indirmeden önce uyarı veriyordu da denemedim bile bakayım bi kaspersky kapatıp kurup sonra açıp istisna olarak mı ekleyeceğim
Direkt açabilirsiniz, zaten engellerse bile ks size bir uyarı ve istisna olarak ekleme seçeneği gösteriyor. Göstermezse exeyi ks üzerinden istisnalar bölümünden listeye ekleyebilirsiniz.

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direkt açabilirsiniz, zaten engellerse bile ks size bir uyarı ve istisna olarak ekleme seçeneği gösteriyor. Göstermezse exeyi ks üzerinden istisnalar bölümünden listeye ekleyebilirsiniz.
6 tane gözüktü ks de hepsini istisnaya ekledim bakalım teşekkürler çalıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,172
Üyeler
169,683
Son üye
hyperFREAK47
Top Bottom