Değirmencidayı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 197
mardin madrid arası bişeyİtopya her zamanki gibi akıyorBedavadan biraz pahalı
mardin madrid arası bişeyİtopya her zamanki gibi akıyorBedavadan biraz pahalı
Reis sende araştırmadan atmasaydin yaMakaralık bir şey yok son 3ayın en düşüğü diye attım rollenmeye gerek yok bu kadar
Belki bir faydam olur diye attım herkes kolay para kazanmıyo küfğr etmedim abartı bir şey atmadım itopya da indirimde onu attım oraya da böyle sitem edin ben mi yükselttim anlamadımReis sende araştırmadan atmasaydin ya
dalga makara fasa fiso ya takma bu kadarMakaralık bir şey yok son 3ayın en düşüğü diye attım rollenmeye gerek yok bu kadar
dalga makara fasa fiso ya takma bu kadar
Ram alcam ne zaman alimdalga makara fasa fiso ya takma bu kadar
dün ki 64 ü alsaydın keşkede alcaksan al ya fiyatlar aynı zaten artmıyo düşmüyo böyle indirimleri bekle sadeceRam alcam ne zaman alim
Ona yetişemedim kahrımdan ölcem ara ara düşüyor mu böyle yoksa zor mı napimdün ki 64 ü alsaydın keşkede alcaksan al ya fiyatlar aynı zaten artmıyo düşmüyo böyle indirimleri bekle sadece
sahibinden'de al satçılardan al uyguna veriyorlar satamadılar uzun süre. önceki vatan ram indiriminin ramleri hala duruyor.Ona yetişemedim kahrımdan ölcem ara ara düşüyor mu böyle yoksa zor mı napim
her hafta oluyo ya indirim ayda 1 nadiren 2 kere böyle iyi fiyatlara düşüyor bekle indirimleri büyük indirimler ya sabah yada gece yapılıyo genelde niye bilmiyomOna yetişemedim kahrımdan ölcem ara ara düşüyor mu böyle yoksa zor mı napim
Nasıl haberim olabilir vatan da favoriye alıyım mı 10,15tane ürünü meselaher hafta oluyo ya indirim ayda 1 nadiren 2 kere böyle iyi fiyatlara düşüyor bekle indirimleri büyük indirimler ya sabah yada gece yapılıyo genelde niye bilmiyom
her hafta oluyo ya indirim ayda 1 nadiren 2 kere böyle iyi fiyatlara düşüyor bekle indirimleri büyük indirimler ya sabah yada gece yapılıyo genelde niye bilmiyom
Örnek atabileceğiniz bir link var mı veya ilan numarası fiyatı abartı olmayan anlamadıgım için soruyorum özür dilerimsahibinden'de al satçılardan al uyguna veriyorlar satamadılar uzun süre. önceki vatan ram indiriminin ramleri hala duruyor.
bunlar indirimi webe özel yaptığından bildirim aç da diyemiyorum her aklına geldiğinde sık sık bak işteNasıl haberim olabilir vatan da favoriye alıyım mı 10,15tane ürünü mesela
Çok teşekkür ederimbunlar indirimi webe özel yaptığından bildirim aç da diyemiyorum her aklına geldiğinde sık sık bak işte
2. el mi sıfır mıNasıl haberim olabilir vatan da favoriye alıyım mı 10,15tane ürünü mesela
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Örnek atabileceğiniz bir link var mı veya ilan numarası fiyatı abartı olmayan anlamadıgım için soruyorum özür dilerim