Öneri GOODRAM 512GB M2 SSD alınır mı?

N1GHT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
391
Link Alınır mı arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Bu fiyat bandında farklı önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz.

DRAM bulunmuyor. Kalite potansiyeli olan DRAM'li tek model Exceria G2 şu anlık. PX500'de de bulunmuyor.

Link Alınır mı arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Bu fiyat bandında farklı önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz.
arkadaşın attığı ssd ye bakabilirsin eğer marka takıntın varsa msi spatium m450 bak 4 yada 5 yıl garantide vardı

arkadaşın attığı ssd ye bakabilirsin eğer marka takıntın varsa msi spatium m450 bak 4 yada 5 yıl garantide vardı
Marka takıntım yok. En uygun ve en kaliteli seçeneği bulmaya çalışıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DRAM bulunmuyor. Kalite potansiyeli olan DRAM'li tek model Exceria G2 şu anlık. PX500'de de bulunmuyor.
DRAM olmaması büyük bir eksiklik mi?

sn5000 500gb çok daha iyi olur

Bütçe çok ince hocam. O aşıyor bütçemi.
Yok la aynı fiyat neredeyse

Eski konuları araştırırken birinin işletim sistemi kurulursa DRAM olmaması eksi oluşturur gibi bir şey söylemiş. O konuda ne yapacağız. Bende OS kuracağım.
Hayati derecede eksi oluşturmaz dram bulunsa bile dandik olduktan sonra dramin bir anlamı kalmıyor

Yok la aynı fiyat neredeyse

Hayati derecede eksi oluşturmaz dram bulunsa bile dandik olduktan sonra dramin bir anlamı kalmıyor
Ne gibi bir kayıp yaşatır tam olarak?

Link atar mısınız hocam ben bulamadım sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,589
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri